Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megfogadtam minden tanácsot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfogadtam minden tanácsot, mégis magányos vagyok, sikertelen. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Nem hajszolom a párkeresést, letöröltem a közösségi oldalakat, hogy ne stresszeljem magam feleslegesen.

Folyton programozok, általában egyedül, mert ugye "aki egyedül nem boldog az mással sem lesz az", és "nem várhatod el, hogy mástól függjön a boldogságod".

Elkezdtem edzeni, hogy jobb popsim legyen, és hogy lefoglaljam magam.

Önismereti könyveket olvasok, tanulmányozok.

Korlátozom a telefonos időt.

Hála naplót vezetek.

De még így is rohadtul magányos vagyok, és le vagyok maradva az életben, egyedül pályakezdőként lóf. fizetéssel nem lehet haladni. Ugyanúgy vannak szexuális vágyaim, mint mindenkinek, és már nem is maszturbálok, mert kellemetlennek érzem, hogy nekem csak ez marad. Semmi más. És nem kérek az itteni privátokból. Most is potyognak a könnyeim, mert még mindig vágyok társra, szerelemre, szexre, és majd megpukkadok az irigységtől, hogy másnak összejön, én meg a munkások előtt elsétálva se kapok egy bókot sem.

2023. aug. 14. 20:10
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
66%

Ilyenkor mi van?

Nem adod fel!

Fejleszd magad.

Lásd:

- Nagyon fontos lenne alapozásnak a lelki gyakorlat és a hasznos szokások kialakítása és begyakorlása.

- Előhatás c. könyv, alkalmazva az ismerkedésre.

- Illemtan: Schiffer Miklós - Köszönöm, kérem.

- Asszertivitás c. könyv.

- Raymond Hull: A sikeres nyilvánosbeszéd alapjai.

- D. Carnegie: A hatásos beszéd módszerei.

- Allan Pease: Testbeszéd

Végül az érdeklődési körödnek megfelelő helyszínek, emberek keresése, hogy tudd a fenti témákat gyakorolni.

2023. aug. 14. 20:20
 2/41 anonim ***** válasza:
55%

Nőként írom, hogy érződik rajtad a kétségbeesés és ezt megérzik a férfiak.

Az mondjuk jó, hogy törődsz magaddal, ezt nem kéne abbahagynod.

Amúgy én is egyedül vagyok. Vannak napok mikor szívem szerint kinyírnám magam, de nekem már nem kell férfi.

2023. aug. 14. 20:22
 3/41 anonim ***** válasza:
96%
Az #1-es is jókat ír.:)
2023. aug. 14. 20:23
 4/41 anonim ***** válasza:
18%
Nagyok az igenyeid .. nem jo ligabol varod a herceget.
2023. aug. 14. 20:23
 5/41 anonim ***** válasza:
57%
Én elkezdtem motorozni, kikapcsol, meg vannak nők akiknek bejön. Ha lehet,akkor megyek csavargok, és nem otthon gubbasztok befordulva.
2023. aug. 14. 20:30
 6/41 anonim ***** válasza:

Lehet, nem jó tanácsokat fogadtál meg!

Vagy nem jó személytől!

Sok személynek nem jön össze hosszú ideig se!

2023. aug. 14. 20:43
 7/41 A kérdező kommentje:

De akkor mit csináljak, ha vágyok párra? Ezt nem tudom magamról levakarni. Soha nem voltam a fiúk kedvence, hiába bíbelődök órákat a tükör előtt, feleannyi dicséretet nem kapok, meg se néznek. Az meg már elég régóta van, hogy vágyok párra.

Ezekkel a fejlesztésekkel is az abaj, hogy nem érem el a célom, és még kevesebbnek érzem magam tőle: mivel másnak nincs szüksége ezekre, nálam sokkal csúnyább, butább, otrombább, rosszindulatúbb nőknek/lányoknak van párjuk, és válogathat. Én még válogatni se válogathatok, mert egy jelentkező se akad, nemhogy kettő.

2023. aug. 14. 20:44
 8/41 anonim ***** válasza:
91%

"Vannak napok mikor szívem szerint kinyírnám magam de nekem már nem kell férfi".

Vannak napok mikor szívem szerint kinyírnám magam de nekem már nem kell nő. De nem nyírom ki magam hanem végiglépkedek a játéktáblán és majd a legvégén,a célban lépek át a halál kapuján amikor annak itt lesz az ideje. Addig pedig megpróbálom kiélvezni a játéknak azt a részét amit nekem tartogat az élet.

2023. aug. 14. 20:47
 9/41 anonim ***** válasza:
79%

"Ezekkel a fejlesztésekkel is az abaj, hogy nem érem el a célom, és még kevesebbnek érzem magam.."

A lelki gyakorlattól és a szokásalakítástól pont, hogy fejlődnél, hiszen a jelenlegi szokásaid rabja vagy.

Ezért vagy önbizalom hiányos is. Ezért nem bízol magadban. Hiszen ahhoz, hogy bízzunk magunkban, ahhoz kell egy rendszer a fejünkben, kiegészítve az értékeinkkel, képességeinkkel (lásd 1. válasz, fejlődés vágya stb.) amikben mélyen hiszünk, így senki sem tud minket kibillenti.

Mert stabil alapon áll a rendszerünk.

2023. aug. 14. 20:52
 10/41 anonim ***** válasza:
21%

Turelem rozsat terem. Ha vannak nallad csunyabb nok akik kapcsolatban vannak akkor neked is fog jutni.

Szerencse is kell, de mivel tovabb voltal egyedul, jobban fogod tudni ertekelni ha lesz kapcsolatod.

Igenyeid ne legyenek irrealisak, mai vilagban a sok marketing miatt konnyu elveszteni a realitas erzeket es tul nagy igenyeket tamasztani.

De pl ha kiirod nemed es a korod ide az ismerkedes kategoriaba, ne adj isten erdeklodesi kort. Akkor tobb tucat ferfi fog rad irni.

De tinder bado stb tarskereso is elobb celra vezeto mint az h eljarsz kondiba.

Onsajnalat helyett lepj, az h masnak konnyen megy, hat ilyen a vilag, van aki meg rakos lesz gyerekkoraba, van akinek szarabb van akinek jobb lapod dob az elet.

2023. aug. 14. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!