Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, akinél nem kizáró ok, ha a férfinek nincs egzisztenciája?
Nem lecsúszott, nem alkoholista, nem is dohányzik és káros szenvedélyei sincsenek, egyszerűen csak hajtotta egy darabig lelkesen a mókuskereket, majd úgy döntött, hogy családi háttér hiányában úgysem lesz saját lakása Budapesten, azért meg nem fog hajtani, hogy a főbérlőjének legyen egy sokadik, így megoldotta alternatív módon a lakhatását, az élethez szükséges összeget pedig alkalmi munkákból keresi meg és anyagilag lényegében ugyanott van, mintha albérletben lakna, csak éppen több a szabadideje.
Persze megtehetné, hogy senior java fejlesztő lenne és rengeteget keresne, de már nem mozgatják ezek az anyagi dolgok.
Egyedül az a lehetőség tartja Budapesten, amiben most van, ha az nem lenne, valószínűleg vidéken vagy akár külföldön élne tovább.
"megoldotta alternatív módon a lakhatását“
Ez tuti valami munkás/hajléktalanszállós/mamahoteles megoldás, díszdobozban előadva. Hát ilyen férfi nem kellene nekem.
Amúgy lakást venni vidéken nem lehet? 40 km-re Pesttől már fele annyiért vannak kulturált nagyvárosban is.
Szóval hajléktalan hippi.
Ismerek ilyen embert egyébként, aki alapból egy jóképsességű srác volt, de mostanra olyan szinten lezüllött, hogy rossz ránézni.
Folyamatos munkahelyről-munkahelyre ugrálás, kéregetés, másokon valüó élősködés, lopkod. Drogok, alkohol minden nap és egy abszolút kiszámíthatatlan élet jellemzi az ilyen embereket.
Legalábbis én ezt figyeltem meg. Minden ilyen hasonló "alternatív" életmódban és társaiban hívő "spirituális" egyén általában csak egy totál lecsúszott szerencsétlen.
Komolyan meglepő, hogy azok beszélnek magas lóról, akiknek az értő olvasás is nehezen megy...
Hol írtam, hogy egyik napról a másikra élek? Siralmas, hogy ennyire egybeforrt az aktív munkával az életszívonal.
Számoljatok kicsit! Azzal, hogy ingyen megoldottam a lakhatási helyzetemet, nem kell kifizetnem havi 150-200 ezer Ft-ot. Olyasmiért, ami szintén nem az enyém, bármikor költözhet oda a rokongyerek, nekem meg tipli, kaphatok hülye szomszédot, áztathatja el a felettem lakó, a főbérlő kénye-kedve szerint emelhet az aktuális piaci árak szerint, én meg elemezhetem az alternatívaköltségben, hogy a költözés mennyibe fog fájni, plusz ilyen inflációs környezetben mennyit bukok a kaució elmaradt kamatán, mert bizony piaci alapvetés, hogy a jó ajánlatokat azonnal elkapkodják, hamar le kell rá csapni, ha felkerül az ingatlanos oldalra kinek van nagyobb esélye megkapni?
Az első telefonálónak, akinek van rá szabadideje ahelyett, hogy robotolna, akár azonnal, 30 percen belül oda tud menni és ki tudja fizetni kp a teljes kauciót és kapja a kulcsot (plusz még se gyereke se kisállata) vagy aki éppen robotol és olyan műszakban, hogy csak 3 nap múlva tudná egyáltalán megnézni?
Vagy vessem össze a lakáshitellel? Utólag mindenki okos. Most kéne lakáshitelbe belevágni, amikor egekben az ingatlanárak (tudjuk, a fák az égig nőnek... Ja, nem) kivezetik a CSOK-ot, nagyhatalmak közti háborúk, feszültségek, covid leállás, moratórium miatti bedőlt hitelek. Érdemes lenne 10-20 évre előre tervezni?
Szóval az alkalmi munkáimból (amik amúgy jobban fizetnek, mintha ugyanazt csinálnám havi 200 órában) jobban jövök ki, mintha güriznék a mókuskerékben.
Csak hát akinek sok az ideje, az törvényszerűen lustának van bélyegezve, ha azt nem adja el valakinek. Főleg, ha még fiatal. Mintha ez valami elcseszett verseny lenne.
29
Meg kell találnod ehhez a megfelelő partnert. Viszont ha hosszú időn keresztül sikertelenséget tapasztalsz, visszautasításba ütközöl, esetleg te magad nem látsz a környezetedben megfelelő partnert, akkor érdemes elgondolkodnod a változtatáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!