Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, akinél nem kizáró ok, ha a férfinek nincs egzisztenciája?
Nem lecsúszott, nem alkoholista, nem is dohányzik és káros szenvedélyei sincsenek, egyszerűen csak hajtotta egy darabig lelkesen a mókuskereket, majd úgy döntött, hogy családi háttér hiányában úgysem lesz saját lakása Budapesten, azért meg nem fog hajtani, hogy a főbérlőjének legyen egy sokadik, így megoldotta alternatív módon a lakhatását, az élethez szükséges összeget pedig alkalmi munkákból keresi meg és anyagilag lényegében ugyanott van, mintha albérletben lakna, csak éppen több a szabadideje.
Persze megtehetné, hogy senior java fejlesztő lenne és rengeteget keresne, de már nem mozgatják ezek az anyagi dolgok.
Egyedül az a lehetőség tartja Budapesten, amiben most van, ha az nem lenne, valószínűleg vidéken vagy akár külföldön élne tovább.
1200 fős, nagyrészt hátrányos helyzetű emberekből álló kis községből jöttem. Szerinted hány férfinak van ott egzisztenciája? Aki a gyárban dolgozott, az már szerencsésnek számított. Mindnek lett nője. Persze, nem széparcú, jó alakú, csinos és/vagy művelt, de az más kérdés.
Te is találhatsz egy hasonló igénytelen, lusta nőt, aki még akár el is hiszi magáról, hogy senior java fejlesztő lehetne, csak most nincs kedve... ilyennel összeállhattok és lophatjátok a napot. Gyereket remélem erre nem akartok majd csinálni azért.
Hát, ez nagyon attól függ...
Mivel tölti ki az életét, ha nem a munkájában akar fejlődi? Én ismerek olyan férfit, akit kicsit sem érdekelnek az anyagi javak, helyette folyamatosan olvas, cikkeket ír, a saját szakterületén publikál és emellett nagy természetjáró. Mondanom sem kell, hogy van felesége.
Én azt az utat választottam nőként, hogy rohadt sokat dolgozom, emellett különböző kurzusokat végzek és a karrieremet építgetem.
Ha valakinek ez nem fekszik, az oké, csak mit mutat fel helyette? Az a terve, hogy nagyszerű családapa lesz, aki folyamatos minőségi időt tölt a gyerekeivel, aktívan tanítja és neveli őket? Vagy az ismerősömhöz hasonlóan a kultúra szerelmese lesz? Vagy mi a terv és a cél? Mert ha csak azért nem dolgozik keményebben és azért nem fejleszti magát, hogy naponta pár órával többet vakargathassa a tökeit az NB2 előtt, akkor nem tartom sokra...
#2: Nem akarok családot és hiszem, hogy azért még akadnak olyan nők, akik hasonlóan vélekednek.
#5: Én inkább hatékonynak mondanám magam, hogy feleannyi munkaidővel keresek ugyanannyit, mint más főállásban. Persze a szocializmusban nem kaptam volna jelvényt vagy serleget. :)
#9: Nem ismerlek, ha nem probléma, kapard ki te is saját magadnak a gesztenyét. Az internet a barátod.
#12: Köszönöm az eddigi első normális választ! :)
Egyszerűen úgy gondolom, hogy amire szükségem van, az megvan, gondoltam a jövőmre is, de amit reálisan elérhetnék anyagilag azzal, hogy éveket, de inkább évtizedeket áldoznék fel az életemből, az nem tenne boldoggá, mert a szegénység és a nélkülözés megtanított csupa olyan dologra, ami miatt teljesen életidegen lenne. És aki az anyagi javak rabja az kaján módon vigyorogna rajtam, hogy biztosan savanyú a szőlő, de én tudom, hogy nem, hiszen én ismerem saját magamat.
Olvasni, művelődni én is szeretek és a természetben járni. Illetve van bennem ez a gyermeki kíváncsiság, rákattanok valami témára, ami érdekel és akkor hetekig azzal foglalkozom, bújom az internetet, átlátom hogyan kapcsolódik a már meglévő ismereteimhez és utána ennyi. További késztetést nem érzek, hogy ezzel a témakörrel foglalkozzak 9-től 17-ig egy munkahelyen életem hátralevő részében.
#15: Nem ilyesmiről van szó.
"Tulajdonképpen hol laksz?"
Java kodot irt a DNS-ebol, es feltoltotte magat egy cloud szerverre.
39F incel
Ja, hogy rólad van szó, kérdező?
Mièrt nem fogalmazol egzaktul, miért kell ködösíteni, mintha valami elméleti dologról lenne szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!