Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az úgynevezett inceleknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az úgynevezett inceleknek fizikai problémájuk is van odalent?

Figyelt kérdés
Másképp nem tudom elképzepni.

2023. aug. 13. 12:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Türelmetlen incelke vagy.

Az emberek meg látják ezeket a dolgokat, nem a kisujjukból szopják ki, nőként meg tapasztalják. Nem körülöttetek forog a világ. Fújtok a nőkre, de ugyanolyanok vagytok, ha nem rosszabbak. Az összes incel "stacy"re vágyik, és kifigurázza az átlagos nőket.

2023. aug. 23. 13:12
 22/34 anonim ***** válasza:
🤣 Anyád tudja hogy idegen nőkkel így beszélsz az interneten te szobaincel? Vagy te ilyen kisf*szú incel vagy hogy ilyen komplexusod van? A nők között is vannak teljesen átlagos külsejűek, nyilván neked ez sosem tűnt fel, hiszen csak a 10/10-es nőket látod, ezért visítasz meg káromkodsz most itt mint egy igazi paraszt, átlagos nőként meg pontosan tudom, hogyan bánnak a férfiak az átlagos nőkkel.
2023. aug. 23. 18:25
 23/34 anonim ***** válasza:
Ezek szerint alacsony is vagy biztos, nem csak a kuki kicsi. Apamat meg ne keverd össze magaddal: neki jutott punci mert kedves volt a lányokkal, veled ellentétben, aki itt csúnyáskodik egy nővel 🤭
2023. aug. 23. 21:20
 24/34 anonim ***** válasza:

25#

Már bocsi de szerintem 24# apjának is jutott punci, máskülönben nem írna neked ilyen szépeket😀

2023. aug. 23. 21:28
 25/34 anonim ***** válasza:
Aztán meg kérdezed honnan tudom hogy incel vagy, miközben ilyen kis ideges vagy 🤭
2023. aug. 24. 03:56
 26/34 anonim ***** válasza:

25

Mi köze az idegességnek az incelséghez? Te apàd tudja, hogy ismetetlen embereket incelezel meg ócsàrolsz?

2023. aug. 24. 06:37
 27/34 anonim ***** válasza:
Persze, hogy tudja, ha itt lenne, ő is ócsárolná az inceleket. Egyébként meg nézz magadba, egyszer sem tagadod, hogy nem vagy az, de a nőket végig szidtad, és elég hamar felpaprikázódtál. 🤭 Enyhén sus
2023. aug. 24. 08:21
 28/34 anonim ***** válasza:
50%

Nem szusz. En altalaban olyan nyugodt vagyok mar lassan 12 eve itt, hogy kategoriat neveznek el rolam.......

Neha en is bepipulok, foleg az olasz stylist tud felhuzni olykor :)

39F incel

2023. aug. 24. 08:34
 29/34 anonim ***** válasza:
50%

27

Azért szidnà ōket, mert a férje is az :D :D Miért mi lenne, ha írom? A beteg feminàci agyaddal gyàrtottàl egy ràgalmat. Vagyis aki nem ért egyet a vilàgnézeteddel az incel. Te sem mondtad, hogy nem vagy feminâci vagy krva :D a kàromkodàs meg teljesen érthetō, ha egy féreggel vitatkozol.

2023. aug. 24. 10:08
 30/34 anonim ***** válasza:
54%

"Vagyis aki nem ért egyet a vilàgnézeteddel az incel"

A femináci ondótartály agyára ráment már a sok átverés amit teljesen jogosan kap a férfiaktól a beteg femináci természete okán.

Az ellenségei az incelek, ami valójában a komplett férfi nemet takarja, amely megveti és kihasználja, aztán ezt vetíti ki a saját kis remek ellenségképére, az incelekre. Nem érdemes foglalkozni velük

2023. aug. 24. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!