Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az úgynevezett "HAJTÓS" lányokat is elítéli a nép?
Hajtós: Elég csinos, elég ápolt, főleg nagyvárosi lány. Aki diplomás, van is valami melója, fenn tudja magát tartani, és mellette aktívan vadászik pénzes pasira.
Néha lefekszik egy szépfiúval, vagy izomaggyal, esetleg a főnökkel, de a cél egy max. + 10 évvel idősebb, jóképű, diplomás, pénzes, de nem feltétlen dúsgazdag pasi, aki mellett anya, és feleség lehet.
Ezt úgy hívják, hogy golddigger.
Igen, eléggé köpedelem életforma, amit ezek művelnek.
Mondjuk az a jó az ilyen bringákban, hogy a pénz szagától úgy bevadulnak, hogy mindent bevállalnak, anál, mélytorok, arcraélvezés, még azt is eljátsszák tök hitelesen, hogy élvezik :D
Szóval ilyenekkel szoktam azt csinálni, hogy van egy nagyon gazdag spanom, ha összeakadok egy ilyen nővel, kölcsönkérem az egyik fullos lakását a várban egy hétvégére, meg a TT Coupe-t, szétreszelem egész hétvégén a gádzsit, aztán eltűnök, mint a Petőfi a ködben..:D
Nem!
Ne keverd az aranyásóval!
Nagyvárosi Magyarországon?! Budapest világviszonylatban egy falu. :D
Felröhögtem a kérdés leírásán, nagyon viccesen fogalmazol.
Amúgy szerintem megtalálja ez a típus a párját.
2
Nem tudom, hogy az általad leírtak a valóságban történnek meg, vagy ha fantáziádban, de mindig bámulatba ejtenek az - egyébként logikájukra büszke - férfiak, akik lefekszenek olyan nőkkel, akiket elítélnek, netalán még le is néznek, és ezek után nem arra a következtetésre jutnak, hogy ettől ők maguk igénytelenek és szánalmasak, hanem arra, hogy ez milyen király dolog. xD
Melyik részt kell elítélni?
Azt, hogy ad magára, sportol, ápolt, hogy jól nézzen ki?
Azt, hogy lediplomázott és elhelyezkedett vele?
Azt, hogy fenn tudja magát tartani ezen a színvonalon, ami nem olcsó, tehát átlag felett keres nő létére?
Azt, hogy van szexuális élete, és élvezi?
Azt, hogy egy ilyen nő előtt igenis sorban állnak a férfiak, és válogathat?
Azt, hogy nem csak a karriernek él, hanem anya és feleség szeretne lenni?
Az az érzésem, hogy te csak irigykedsz. Ilyen nőd nem lesz soha, vagy ilyen férjed?
A válasz kérdésre az a válaszok alapján, hogy sokan elítélik. Az alábbiak egyébként rám is igazak, kivéve az, hogy lefekszem a főnökkel, mert az iszonyatosan ciki (nem is illik a listába egyébként) és még nincs diplomám.
Sajnos nagyon nehéz olyan pasit találni, aki szintén ennyire ambiciózus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!