Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az úgynevezett "HAJTÓS" lányokat is elítéli a nép?
Hajtós: Elég csinos, elég ápolt, főleg nagyvárosi lány. Aki diplomás, van is valami melója, fenn tudja magát tartani, és mellette aktívan vadászik pénzes pasira.
Néha lefekszik egy szépfiúval, vagy izomaggyal, esetleg a főnökkel, de a cél egy max. + 10 évvel idősebb, jóképű, diplomás, pénzes, de nem feltétlen dúsgazdag pasi, aki mellett anya, és feleség lehet.
#11 ilyen elvárásai csak a szellemi toprongyoknak vannak. :D
Kérdező, engem pont nem zavar, hogy olyan partnert keresel, aki annyit tud nyújtani, mint te. Sőt... természetes szerintem. :) Bár nem tudom, hogy mit jelent nálad a pénzes, de azért ne az legyen mérvadó, hogy Gazsi +100k-t keres Tibihez képest, mert igen, ez valamilyen szinten elítélendő. Ha egyébként mind a két ember keresete kielégítő lenne.
16
Ha a férfiak is így gondolkodnának, akkor nem sok nő jutna farokhoz életében :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!