Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők! Szerintetek melyik a rosszabb? Az úgynevezett "gülüszem", vagy a "csíkszem"?
Számotokra melyik a rosszabb, melyik az amelyik már annyira szörnyű, hogy automatikusan kizáró indok? Tudom, nem minden a külső, de a szem elég fontos és sokak számára egy számukra nem túl vonzó szemtípus kiakasztó lehet, hiszen azt kell látniuk sokszor, szemezések stb.
Melyik a rosszabb? Az olyan gülüszem, mint mondjuk ami Mesut Özil-nek van, vagy az olyan csíkszem ami Bud Spencer-nek?
Volt gülüszem oszttarsam aki merhetetlen kedves közvetlen es okos. De eleinte kiràzott töle a hideg de az elmult.
A csikszem igy ebböl okulva sokkallta jobban irritàl.
Ez komoly? Csak azért, mert egy gülü ismerősöd 'jóarc' akkor emiatt a csík azonnal rosszá vált? Milyen logika ez?
2. vagyok
Habar a volt oszttatsnak kék a szeme az valamennyit làgyit a dolgon
Nem nőként, de nálam nagyobb csíkszemű nincs és én csak a hátrányait érzem. Inkább értetek vannak oda, mert az "milyen cuki" :D
#Kérdező
Jobb példákat nem találtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!