Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy a következő párotok rosszabb volt mint az előző?
Sajnos
Egy olcsó, hazug, mártír qrva volt 😀 de megvolt az elégtételem ezerszeresen úgyhogy már csak közöny. Még egy rossz emléknek való helye sincs.
"Belsőre 90%-uk jobb volt az első barátnőmnél, viszont külsőre alul maradtak szinte mind."
Mennyire igaz, férfiként én is így látom, de sebaj, akkor az értelmesebb költözik a villába, a többi meg halljon éhen, vagy válogasson élete végéig...
5
Viszont kinézetben sem feltétlen akarom lentebb adni a szintet, főleg úgy, hogy most már nem vagyok egy csóró gyerek. Ha 2010-ben pénztelenül sikerült szép barátnőt találni (aki agyondicsért, hogy milyen jóképű vagyok), akkor most kitömve még inkább fog. Azon dolgozom kemény diétával és edzéssel, hogy visszanyerjem az akkori külsőm, ami az 5 éves kapcsolat alatt hanyagolódott el rendesen (össz. 30 kiló ment fel). A nagy részén már túl vagyok, még 2 hónap kb. A kor még ráadásul jól is áll nekem, azt mondják.
28F
# 7
Igen, mondjuk objektív tény, hogy sokat segít a jobb külsejű barátnő találáson, ha egy hosszú kapcsolatban nem igénytelenedsz el és hízol fel pl 30 kilóval. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!