Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Előfordult másnál is, hogy a...

Anniebianca kérdése:

Előfordult másnál is, hogy a rozex géltől rosszabb lett az arcbőre?

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok, már szültem, terhesség alatt nem voltak mitesszereim. Most a bőrgyógyász 2 hete a rozex gélt írta fel, meg egy gyógyszertárilag kikevert arclemosót. 1Eleinte mintha csökkent volna a számuk, 1 hete viszont vörösebbek és nagyobbak a pöttyeim. :( Nem írt a betegtájékoztató semmi olyasmit, hogy eleinte rosszabbodni fog az állapot, de tanácstalan vagyok, hogy abbahagyjam e, hátha ez a természetes, csak nem tudnám. Bőrgyógyászhoz visszamenni még nem szeretnék, mert hatezer forintot kér alkalmanként, és szeptemberre rendelt vissza kontrollra, meg esetleges gyógyszerszedésre, ha szükséges lesz. Addig mit tegyek? Nem vagyok egy hisztis alkat, de már inkább nem megyek utcára, mert borzalmasan érzem így magam. Várom a tapasztalatokat. Plusz kérdés: sortret szedését ti pártoljátok? Ezt írná fel a doki szeptemberben.

2014. júl. 29. 10:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!