Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők! Szerintetek melyik a rosszabb? Az úgynevezett "gülüszem", vagy a "csíkszem"?
Számotokra melyik a rosszabb, melyik az amelyik már annyira szörnyű, hogy automatikusan kizáró indok? Tudom, nem minden a külső, de a szem elég fontos és sokak számára egy számukra nem túl vonzó szemtípus kiakasztó lehet, hiszen azt kell látniuk sokszor, szemezések stb.
Melyik a rosszabb? Az olyan gülüszem, mint mondjuk ami Mesut Özil-nek van, vagy az olyan csíkszem ami Bud Spencer-nek?
Ha feltétlenül választanom kéne, akkor azt mondanám, hogy a csíkszem jobban tetszik. Anno gimiben volt egy osutalytarsam akinek gülü szemei voltak, és ki tudta őket tolni, ami traumatikus volt, és ha gülü szemet látok, automatikusan az jut eszembe. :D
Bár ha oaszessegeben illik az arcberendezeshez, akkor szerintem mindkettő lehet vonzó.
Egyszer igazán szólhatna akinek bejövök, mert egyelőre nem nagyon tudok ilyenről... Még személyiségre csak-csak, úgy még egész tűrhető esélyeim lennének - külsőre már annál kevésbé, azt hiszem. Kivéve ha éppen a "fétise vagyok", de hát ezt tudni... pont ezaz, hogy nem lehet tudni.
Nekem a gülüszem nem tetszik.
Akkor már inkább csíkszem
Attól függ mennyire kirívó: ha nem nagyon, akkor egyik sem zavar.
De ha eléggé, akkor inkább már a gülü. Szerintem amúgy Bud Spencer csík-szeme még a nem olyan kirívó kategória, de az ázsiaiak a húzott szemük miatt egyáltalán nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!