Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt egy emerre hogy kapcsolatfüggő ha soha nem volt még párja és úgynevezett vénszűznek számít 25-30 évesen?
Mert mindig az a fránya nő a hibás, ugye...?
A megnevezés tényleg pontatlan, de nem kell ahhoz kapcsolat, hogy az agyad, és az egész személyiséged a (nemlétező) szerelmi életed körül forogjon.
Szóval azt mondjátok ezzel közvetve hogy az adott vénszüzek törődjenek bele hogy nincs kapcsolat és legyenek boldogak önmagukban? Ne akarjanak kapcsolatot?
Legyenek boldogak csak úgy?
Senki nem mondta hogy bárki is hibás lenne a nemek vonatkozásában.
Én azt javasolnám, igen, hogy legyen boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott szingli élete. Igenis lehetséges, én vagyok rá az élő bizonyíték.
A kapcsolat szerinted garancia a boldogságra? Hogyne, 2-3 évig, amíg tart a rózsaszín köd effektus. Aztán 10 évvel később a boldog szerelmesek jórésze a válóper kellős közepén vergődik, vagy épp rossz házasokként egymást marják-gyűlölik, és ennek a gyerekek isszák meg a levét keményen. Elég csak megnézni, milyen ütemben csökken a kapcsolatok, házasságok száma. Nem épp egy optimista jövőkép.
Ahogy már előttem is írták aki egy kapcsolattól teszi függővé magát (boldogságát, ambícióit, haladását) az kapcsolatfüggő. Mindegy van e épp kapcsolata.
Ami a boldogságot illeti szerintem minden embernek meg kéne találnia a helyét a világban anélkül is hogy párkapcsolatot alakítana ki. Nem függhetünk egész életünkben valaki mástól semmilyen értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!