Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy párkeresésk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy párkereséskor a másikban inkább a rosszat látják, mint a jót? Miért nem lehet inkább a szépre és a jóra koncentrálni?

Figyelt kérdés
Úgy hiszem ez mindenkinek az érdeke lenne. Az optimizmus is inkább előre viszi az embert, a pesszimizmus inkább hátra.
2023. aug. 13. 12:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Próbáltam pozitívan hozzáállni, de felesleges. Ismerkedéskor mindenki a szebbik oldalát mutatja, szóval simán hazudnak is az emberek és elrejtik a rosszabb részeket. Pont ezért érdemes inkább a negatívumokra figyelni.

Pl. volt, hogy szorongó lánnyal ismerkedtem. Mondom oké, majd együtt jobb lesz, segítek neki, megéri. Aztán bumm, kb. rám tolta volna át az egész szorongását. Ha reálisan állok hozzá és nézem a negatív részét, megspórolok fél évet az életemből.

Amúgy annyira vicces, hogy itt vannak emberek, akik jogsi alapján választanak párt... Csak én nem látok máshol ilyen nevetséges embereket? :D Ez az oldal hogy gyűjti össze az ilyen wannabe rich szintet?

2023. aug. 13. 14:24
 12/18 anonim ***** válasza:
23%

Jó az önbizaom, de magyarok nagyon nagy része csak egymással szemben nagyképű, amúgy meg rengetegen állnak a segélyekért sort, de akkor is fikázzák egymást, hogy "Nekem ez jár, de a másiknak meg nem, én aztán ezt nagyon tudom".

Tehát az alapmentaalitásban, ikállandó lenézésében, és a nagy arcoskodásban van a probléma kulcsa elásva.

2023. aug. 13. 14:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Itt minden olyan precizen van leirva.. a valodagban nem ilxen katonas a parkereses, nincd olyan hogy 10 dologban rpssz vagy es ezert nem jonnek veled ossze.. ezek csak elmeleti tul gondolasok a tokeletes elkepzelese le irasa papiron..
2023. aug. 13. 14:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a szépre és jóta koncentrál az ember, azzal maga alatt vágja a fát, mert az a garancia arra kb., hogy mindenféle jöttment sz.rral összejön, aki mellett pokol az élete. Jaj, erőszakos, de hát olyan kis kedves meg vicces, jöjjünk vele össze! Igaz, hogy naplopó és mindenkit megkárosít anyagilag, de hát olyan kedves tud lenni, ha akar! Sorolhatnám...

A fontos az, hogy mindenki tisztában legyen vele, NEKI mi az, ami vízválasztó és mi az, amit el tud fogadni. És igenis, ha látja, hogy emiatt meg amiatt nála ki van zárva a kapcsolat az illetővel, ne jöjjön vele csak azért össze, mert szegény másik akkor szomcsi lesz... senki sem Máltai Szeretetszolgálat az ellenkező nemnek (vagy melegek esetén az azonosnak).

2023. aug. 13. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem fontos, de én személy szerint nem tudok szerelmes lenni olyanba, akinek a negatív tulajdonságai nem tetszenek.
2023. aug. 13. 15:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon optimista vagyok, az élet örömeit igazán kiélvezem és tudatos vagyok, hogy ne legyen tele az agyam negatív gondolatokkal.

De vannak határaim. Ha a férfi egy mimóza, döntésképtelen, teng-leng a világában, nincs normális munkája, nincsenek céljai, akkor lehet akármilyen csuda jófej meg cuki, nem fog nekem kelleni. Van egy léc, amit a másik félnek el kell érnie (és nyilván ezeket én ugyanúgy tudom nyújtani).

2023. aug. 13. 15:18
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
16. Te sem kellesz nekik mert nem vagy eleg szep.
2023. aug. 13. 15:42
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hiába normális egy pasi ha pl folyamat vedel.
2023. aug. 13. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!