Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő a társkeresésben 35...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő a társkeresésben 35 évesen már öregnek számít, még egy férfinál a határ a csillagos ég?

Figyelt kérdés

A tapasztalat ezt mutatja. Jó sok és egyre több olyan 50-es manust ismerek akinek 25 éves nője van, és egyáltalán nem mindegyik jómódú. Ismerek olyat akinek 50 évesen még egy saját lakása sincsen csak majd örökölni fog ha meghal az anyja ami ki tudja mennyi idő, és ott lakik egy régi felújítatlan panel szarban az anyjával ennyi idősen is, mégis 20-as éveiben lévő nővel tolja.

De egy nő viszont már a legtöbb férfi szemében 35, sőt akár már 30 fölött is már öreg. Elmúlt a fiatalsága, jönnek a ráncok, asszonyosodik elfele, elvirágzott. Rosszabb esetben el is hízik, ami elég gyakori jelenség.

Kimondhatjuk, hogy egy férfi az örök fiatal a társkeresésben?

2023. aug. 12. 14:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%
20. Ja, de akkor rögtön minden ujjára! :)
2023. aug. 12. 17:03
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon egy olyan lányt ismertem csak, aki 21 évesen összejött egy 30 évessel, és a barátnőimmel csak úgy tátottuk a szánkat, hogy fúj, hát hogy van gusztusa ehhez a harmincashoz?

Aztán most, hogy én lettem 28 már láttam olyat is, hogy 48 éves nő összejött egy nála 10 évvel fiatalabb férfival. :D

Mindenre van példa a világon, de az ilyen extrém különbségek RITKÁK. Sose lesz öregférfi paradicsom... Lehet hogy arra teszed fel az egész életedet hogy hát igen most nem kellek egy nőnek sem, mert ronda vagyok, és a személyiségem is szar, na de majd később!! később ezek a hülye k..rvák fognak jó nagyot koppanni, és az ő életük lesz felesleges, míg én csak úgy úszkálok majd a frissen érettségizett pnákban!!!!!

A való élet messze nem így működik.

2023. aug. 12. 17:07
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Ez a jó pasikra vonatkozik, nem az átlagra. Egy jó pasi, aki 30 évesen is az volt, jó genetikával 40-50 évesen igazi szívtipró lesz, olyan 55 körül elkezd hanyatlani, de még akkor is sármos, vonzó. A jó nők 35-40 után kezdik ugyanezt a hanyatlást. Nem a ráncok a legnagyobb gond, hanem hogy a korral keményednek az arcvonások, nő az orr, elvész a báj az arcról. Férfi esetében ez előny, mert férfias, a nőnél nem előny, mert férfias. Emiatt a jó pasik igen, nekik határ a csillagos ég. De egy átlag pasi, aki 40 fölött vagy még előbb kopaszodni kezd, elég az is, ha Miki egeresedik, hamar rájöhet, hogy egy huszonéves lány már bácsit lát benne. Na akkor jöhet az alkohol. Az se véletlen, hogy sok nő 40 fölött elkezd inni. Várják a hercegüket éveken át, mert berakta őket egy fiókba, alkalmi ingyen szexre még felhasználható kategóriába vagy házicselédnek, közben pedig szerelmesek a huszonéves lányokba. Közben meg azt mondja mindegyik, hogy a lelkitársába szerelmes. 😆
2023. aug. 12. 17:31
 24/28 anonim ***** válasza:
92%
Ezért lett inkább macskám, mert annyira kva sok "vonzó" 40-es pasast látok.
2023. aug. 12. 17:52
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Már 20 év körül a mai csajok olyan tehenek, hogy valami hihetetlen, épp nézegetem kint a nőket, állítom a többség dupla annyi súlyú legalább, mint én.

De inkább halálra zabálják magukat, legalább nem kell megfelelni senkinek...

Nem, 24-es, azért lett macskád, mert a kutyának se kellesz.

2023. aug. 12. 17:56
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nekem nem kellett egyik kutya sem. Szivi 25. 😘A macskáim jobban néznek ki, és igényesebbek is ezektől a löttyedt tökű, heréjű, ráncos, sörhasú, holdvilág fejű, nagyapám kinézetű kanoktól.
2023. aug. 12. 18:01
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

25

Az egy dolog, hogy te mit akarsz látni, az meg egy másik dolog, hogy statisztikai tény, hogy minden korosztályban nagyobb a túlsúlyos fériak aránya, mint a nőké.

2023. aug. 12. 18:17
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen jól látod. Mi a gondod ezzel?

Egy sportos 50 éves férfinak lehet 25 éves nője, persze.

2023. aug. 13. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!