Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társkeren lájkolnak de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeren lájkolnak de nem írnak rám, azok csak ugy lájkolnak bárkit és ne foglalkozzak velük?

Figyelt kérdés

Ha vissza is lájkolom, akkor az oldal kiírja hogy passzoltok.

És nem történik semmi.

#társker lájk
2023. aug. 12. 10:51
 1/6 A kérdező kommentje:
És ha vkit csak ugy tudok leziltani hogy rámegyek az adatlapra, akkor tudja hogy én megnéztem?
2023. aug. 12. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha valaki szimpi, én nő létemre rá szoktam írni. Ha arra sincs válasz, akkor kuka.
2023. aug. 12. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
ha nekem ilyesmi van én biztos vissza írok bár engem csak véletlenül szoktak szívezni pl badoon.
2023. aug. 12. 11:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Meg olyan fura hogy csevegtem egy sráccal(kint él) es màsnap (ma)azt irja nekem: mi van nem találsz senkit hogy megnéztél? Es kiröhög.

(Mivel ma rámentem az adatlapjára mert nem rémlett ki is az mivel törölnöm kell az üziket különben nem làtom az alatta levő többit. Tehát ha erkezett 5 üzenetem csak a legfelsőt látom. Olvasom visszairok es törölnöm kell es utana látom mástol a 2.üzit. es szoval ma megnéztem hogy ja ő az a pasi aki kint van es be is ugrott mikről csevegtünk eddig ami normális csetelés is volt)

Ma meg ezen röhög higy en megnéztem ma biztos nem találok senkit.

Hát letiltottam.

Ezek azt hiszik ha vkit megnéz az ember hogy az már az hogy egy nő kapar kétségbeesve vki utan?

Hülyék ezek?

2023. aug. 12. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak akkor nem aláznak be ha foglalt vagy. Rögtön megváltozik a hozzáállás, tisztelettel beszélnek veled mert odaképzelik hogy egy férfi van melletted. Ha egyedül vagy mint a birkák gyanakodnak hogy miért nincs senkid biztos defektes vagy (miért vagy egyedül, mióta vagy egyedül, hogy hogy egy ilyen nő egyedül van, imádnak azon rugózni hogy egy ideig egyedül vagy és lesajnálnak) Ha van párod akkor meg mennek küzdeni, de nem miattad, hanem a másik pasival küzdenek. Ösztönlények.

(Tisztelet azoknak akik nem ilyenek)

2023. aug. 12. 12:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Unalmamban csetelek inkább unatkozókkal most.

Igy legalább nincsenek benne ilyen játszmák, erőltetett ismerkedés sem, ugymond baráti alapon csak.

Egyik pl messze van amugyse kéne, màsik meg közel.de ki tudja lehet bnő mellett irkál, bele se akarok ezekbe folyni.

Csak ugy csetelek égbevilágba inkább mèg.

2023. aug. 12. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!