Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira biztos benne mindenki, hogy ha valakinek 27 évesen sem volt még randija sem, akkor benne van a hiba?
Úgy veszem észre ez teljesen magától értetődik mindenkinek. Én pont ebben a cipőben vagyok, és az emberek 100%-a engem tart hibásnak azért mert 27 évesen sem tudtam senkit találni, holott nem tudom én hogyan lehetek hibás azért, mert 100-ból 100 nő foglalt volt akinél valaha próbálkoztam. Úgy értem mit kellett volna tennem?
Nem értem, mitől ennyire biztos hogy akinek nincs szerencséje az feltétlen "hibás"?
"Az szerintem kifejezetten jó hír számodra hogy a hiba benned van, mert azon könnyebb változtatni."
Sajnos nem tudod átérezni a dolgot
Ha te vagy a hibás és ezt elhiszed, akkor magadat hibáztatva csak szenvedsz. Fejlődni nem fogsz tőle csak frusztráltabb leszel.
Ha belátod hogy a környezetedben van a hiba, akkor nyugodtabban tudsz hozzáállni a dolgokhoz. Márpedig a higgadtság nagyon fontos, de ha magadon stresszelsz akkor az nem megy. Inkább hárít az ember és akkor nem stresszel rá.
Nem véletlenül ez a természetes reakció az ilyen dolgokra: a hárítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!