Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira biztos benne mindenki, hogy ha valakinek 27 évesen sem volt még randija sem, akkor benne van a hiba?
Úgy veszem észre ez teljesen magától értetődik mindenkinek. Én pont ebben a cipőben vagyok, és az emberek 100%-a engem tart hibásnak azért mert 27 évesen sem tudtam senkit találni, holott nem tudom én hogyan lehetek hibás azért, mert 100-ból 100 nő foglalt volt akinél valaha próbálkoztam. Úgy értem mit kellett volna tennem?
Nem értem, mitől ennyire biztos hogy akinek nincs szerencséje az feltétlen "hibás"?
"100-ból 100 nő foglalt volt akinél valaha próbálkoztam."
Valószínűleg tudat alatt direkt foglalt csajokat választasz, hogy utána legyen mire fognod a sikertelenségedet, és ne sérüljön az egód.
27 éves vagyok és egyértelműnek tűnik, hogy benned van a hiba!
Bocsi, de ez az igazság!
Mondom ezt úgy, hogy egy alacsony, sovány kocka gyerek vagyok, aki még cigizik és iszik is - plusz emiatt csóró is. Mégis volt már több hosszabb, rövidebb kapcsolatom az elmúlt 10 évben!
Undorító a gaslighting, ami megy általában az ilyen kérdések alatt. Az emberek kitalálnak ezer minden kamu dolgot, hogy mi lehet veled a baj, ahelyett, hogy megmondanák őszintén, hogy igen, csúnya és/vagy alacsony vagy.
16. Pl. az, hogy neked volt kapcsolatod, nem azt jelenti, hogy minden hozzád hasonló embernek volt/lehet. Ez mellett nem írtál arról, hogy milyen jóképű az arcod, vagy mennyire vagy neurotipikus/jól szocializált vagy. (Ami utóbbi nagy része szintén nem rajtad, hanem a génjeiden, neveltetéseden, gyerekkori élményeiden múlik.) De megsúgom még a lottót is van, aki megnyeri mindig, az esélyek ellenére, tehát nem kellene gaslightolni a kivételekkel sem valakiket.
Nem feltétlen benne van a hiba, viszont mindenképp rajta múlik. Ha pl nem is akart randizni, akkor nem mondanám hibának, hogy nincs tapasztalata. Ő választotta, az ő döntése, az ő élete.
Ha viszont akart volna randizni, de nem jött össze ennyi idő alatt sem, akkor valamit nagyon rosszul csinált. Azzal nem megy semmire az illető ha mentegeti magát, és bemeséli magának, hogy mindenki másban van a hiba. Ezzel az áldozatmentalitással csak azt éri el hogy 37, de még akár 47 évesen is csak elutasításokat kap.
Ezt pedig nem rosszindulatból írom, mert látom azt adtad meg kulcsszonak. Sőt.... Az szerintem kifejezetten jó hír számodra hogy a hiba benned van, mert azon könnyebb változtatni. Ha mindenki másban lenne a hiba, akkor tényleg nem lenne remény számodra. Most az jobb? Jobb lenne ha nem lenne remény számodra, ha így legalább szimpátiát kapnál random emberektől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!