Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő létemre nem vagyok “nőies”: direkt vagyok, őszinte, határozott, komoly, stb. Hol találhatnék így párt?
"látom az ijedtséget a fejükön"
Nem megijednek, hanem nem akarnak egy energetikailag férfival lenni... Komoly meló változtatni magunkon, a szokásainkon.
Én ajánlom facebookon a Titkos tanácsok nőknek csoportot, és ezeket a videókat: https://www.youtube.com/watch?v=-t_aR5Ep4cI&ab_channel=Titko..
Nagyon sok sikert! :)
02:31 -nél a pont.
Ki akar egy erőszakos kőbunkóval .... ?
Ezt én csak akkor tudom elképzelni ha nem vagy valami szép, ha nincs jó alakod....
Szóval legrosszabb esetben is , még ha férfias viselkedésed is van szexre sokan rámennének.
"Szóval legrosszabb esetben is , még ha férfias viselkedésed is van szexre sokan rámennének."
Miből gondolod, hogy egy ki-behúzós szerencsétlenkedés elég a nőnek?
Netán ha tartalom is van, úgy nyal, mint Lassie, és fél órán át bírja a legjobb helyen ingerelve odabenn a 18assal, akkor is, meg van oldva a probléma?
A szart...
A válaszod kizárólag abból a szempontból közelíti meg a dolgot, hogy felállhat-e a fa$z, és dugható-e, ha kinéz valahogy, igen.
Na itt a kérdezőről van szó, nem kéne vmi kiba$zott tàrgyként kezelni, ahogy a többi nőt se.
Kösz az oktatást, de félreértettél.
Arról van szó, hogy nem kell a pasiknak. De elvileg jól néz ki.
Szóval ha egy pasinak tetszik külsőre vonzó lenne, akkor ismerkednének vele, nem hagynák ott, legalább az első szexig sokan kitartanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!