Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisvárosi ,falusi embereként nektek is baromira nehéz a társkeresés ,szinte lehetetlen?
Ez nem helyhez kötött.
Legyél jó pasi és pénzes. Azonnal lesz partner.
Falun is laktam, városban is.
Egyik hely sem fogott vissza az ismerkedésben.
Igen, de én ronda is vagyok, aminél nagyobb "bűn" kb. nincs is nőként. A környéken már kis- vagy kamaszlányként leírtak emiatt.
Van autó és jogsi, persze, csak azzal sem vagyok előrébb, ha bemegyek valamelyik városba céltalanul lófrálni. Nyilván senki nem jön oda egy vadidegenhez (aki ráadásul ocsmány is) csak úgy ismerkedni, ez nem így működik. Még vásárláskor vagy mindenféle ügyintézések során sem, nemhogy csak sétálgatva vagy üldögélve valahol.
Marad a net, de kevesen vannak fenn társkeresőn, és teljesen más karakterek, mint pl. Bp-n, nem pozitív értelemben... Az online társkereséshez egyébként is előnyös ÉS fotogén külső kell, én mindkettőt buktam 😕
igen. és a haverjaim is hasonlóról számolnak be.
ismerkedés szempontjából nekem valóságos megváltás volt nagyvárosba költözni. nyilván ott is tenned kell érte, de sokkal-sokkal több lehetőség adja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!