Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egész életemben társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész életemben társkeresési problémáim voltak. Hogyan küzdjem le a félelmeimet?

Figyelt kérdés

Sose kellettem annak, aki nekem tetszett, meg se néztek, ha kezdeményeztem, az volt a baj, ha nem kezdeményeztem, akkor az. Ha önmagamat adtam, akkor azért dobtak, ha játszottam egy szerepet, akkor meg azért.

Lejjebb adtam az igényeimből, és összejöttem egy olyan valakivel, aki kicsit is megfogott. Ekkor 22 éves voltam. Ő vette el a szüzességem 23 évesen. Másfél éve vagyunk együtt, a szex borzalmas, meg a kapcsolat is. Egyre többször kerülünk olyan helyzetbe, hogy belengeti azt, hogy "jó, akkor szakítsunk". Aztán nekem kell könyörögni, hogy ne. De félek elengedni, mert ez is olyan nehezen jött össze.

Képtelen vagyok a boldogságra, ugyanaz, ami másoknak sikerül, nekem nem. Ha őt elengedem, akkor lehet megint évekig vár rám a "legyünk csak barátok", unalmas hétköznapok, mert a barátok nem érnek rá gyakran, tölthetem a családommal a hétvégét, vagy egyedül.

2023. aug. 8. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Még messze nem tartasz az egész életednél.

Nézz szembe velük!

2023. aug. 8. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem szabad olyan kapcsolatban bennemaradni, amire te magad is azt írod, hogy borzalmas. Bizony, el kellene engedni, mert ennek úgyse lesz jó vége. Ilyen fiatalon nem lehetsz még ennyire megrémülve az egyedülléttől. Egyedül kell megtanulni jól lenni. Bulizni, barátokkal együtt lenni kellene, megismerni a világot. Te meg úgy élsz, mint egy középkorú, akinek már úgyis mindegy, bennemarad inkább a rossz kapcsolatban, mert fél, hogy nem talál jobbat.
2023. aug. 8. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Olyannal nem lehet osdzejonni aki " kicsit is tetszik".

Ha olyannal jossz ossze, aki nagyon tetszik csak akkor leszel igazan boldog.

Amugy meg ez altalaban ugy van hogy az esetek tobbsegeben azoknak tetszunk aki nekunk nem es nem csak veled tortenik ez. Engem jokepunek mondanak, volt is atlagos es szebb baratnom es szex tenyleg szep lannyal de nyilvan ritkabban talal olyat az ember akivel oda vissza vannak egymaser.

De megeri kivarni en ugy vagyok vele hogy inkabb egyedul addig de semmi esetre nem jonnek ossze olyannal aki nem fog meg vagy csak elvagyok vele.

2023. aug. 8. 14:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Akkor az eddigi életem. Meg a hátra lévő.

Miért ne lehetnék megrémülve? Mielőtt össze nem jöttünk, olyan volt az életem, mint egy jó cukrászda, ahova nem mehetek be. Láttam s környezetemben az összes embert bemenni, kijönni, rendelni, fizetni, habzsolták a sütit, a tortaszeletet. Majd kijöttek és meséltek, beszélgetéskor gyakran szóba jött, és mondták, "hogyha majd te is bemész a pékségbe...", "majd ha neked is lesz pénzed a sütire, akkor". Volt, aki azt mondta, hogy "Jaj, jó a pékség is", de ő sose járt ott, nem tudja, hogy milyen rossz minőségűek az áruk, és hogy megkérik az árát annak is. Nem tette volna be a lábát még véletlenül sem oda, csak a cukrászdában ücsörgött.

Akik eddig nagyon tetszettek, azokkal nem jöhettem össze.

2023. aug. 8. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezért kellene más dolgokat is megtapasztalni az életben, nemcsak a párkapcsolatot, hogy ne csak ez legyen az, amitől a boldogságot várod.
2023. aug. 8. 15:26
 6/6 A kérdező kommentje:
De ami a végső megnyugvást adja, az mégiscsak ez.
2023. aug. 8. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!