Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban lenézné a nők nagyrész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban lenézné a nők nagyrésze ezeket a hobbimat?

Figyelt kérdés
Gaming, könyvek, asztali szerepjátékok, animék/sorotatok. Nők közűl szűk réteg van ezekben a közösségekben. Én pedig hatalmas kocka vagyok, bár rendszeresen edzem és szeretem a testépìtést/erőemelést. A bulizást nem, nem is vagyok az a sztereotipikus elhízott vagy nagyon sovány, pattanásos kocka aki junkfoodal tömi a fejét. De kisgyerekkorom óta kocka vagyok és maradok is. Régen ez iskolában is lenézett hobbi volt, manapság a diszkos Renátók is az online térben vannak. 23f
2023. aug. 8. 17:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem nézem le csak nem az én világom.
2023. aug. 8. 18:00
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem nézem le, csak alig lenne bennünk közös. Párommal sem vagyunk 100%-ig egyformák, de sok mindent tudunk csinálni együtt.

A gamerkedés rengeteg időt elvesz, így ha nem együtt csinálja a pár, akkor az igen hamar elhidegült kapcsolatot eredményez.

2023. aug. 8. 18:00
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Társasági élet hiánya nehézséget okoz párkeresésben.

Számítógépes játékok hatalmas dopamin növelők, ami miatt sok más cselekvés unalmasnak tűnik, amit ha nem kezelsz a helyén, mértékkel, nehézséget okoz a szociális kapcsolatokban.

2023. aug. 8. 18:03
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

Én se nézem le, de nekem különösen a játékok PC-n, vagy ilyesmik nem tetszenek, úgyhogy ennyi.

Az asztali játékok nem zavarnak még egy kicsit se.

2023. aug. 8. 18:03
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem nézem le, csak hidegen hagy
2023. aug. 8. 18:08
 6/16 anonim ***** válasza:
28%
Hát jobb mint a motorozás meg az ivászat az tuti. Ezek közül max a sok számgép dolog amit túlzásba lehet vinni, vagy a túl sok sorozat melyben minden szereplő álomszerűen gyönyörű vagy gyönyörűre van rajzolva, és megszokja a szemed. Na de mások meg a photosoppolt vagy átműtött tiktok pcsákat nézik.
2023. aug. 8. 18:08
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

Nem nézem le, csak abszolút nem érdekel, és valószínűleg egy ilyen emberrel nem is tudnánk miről beszélgetni.

De biztos vannak ilyen csajok, köztük keresgélj

2023. aug. 8. 18:09
 8/16 anonim ***** válasza:
14%
Ha megvan a nettó 1milla, nekem mindegy mi a hobbija.
2023. aug. 8. 18:13
 9/16 anonim ***** válasza:
15%

"De kisgyerekkorom óta kocka vagyok"

Csak ne legyel fakocka, mert nem tud becsukodni a metroajto :)

39F incel

2023. aug. 8. 18:14
 10/16 anonim ***** válasza:
97%

Én szeretem az animeket, gimis koromban többször voltam conon is, és van több ilyen barátnőm is. Tele a net animes fanfiction sztorikkal, a legtöbbet felnőtt nő írja. Az olvasásról meg nem is beszélve; a moly.hu tele van nőkkel, bármit is akarok olvasni horrortol kezdve krimiken át még a történelemkönyvekig is szinte csak női értékelések vannak ott.

Kétlem hogy ezek olyan dolgok lennének hogy nagyítóval kéne nőket keresni.

Csak annyi hogy ez ne menjen a közösségi életed rovására.

2023. aug. 8. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!