Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek kérdések nagyrészét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek kérdések nagyrészét csak provokalasbol írják ki itt trollok?

Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem igen, de a többi tényleg incel, mondjuk mindkettő tábor beteg a fejére csak más okból kifolyólag.
2023. jún. 8. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem majdnem mindet igen. Én is sok ilyen troll kérdést írtam, meg válaszoltam. Aztán egy idő után már néhányan átestek a ló túloldalára, meg unalmas is lett, én ezért már hanyagolom egy ideje.

Ez olyan mint a pénisz méregetős kérdés. Kiírok egy pár ilyet, aztán mások is rákezdik és napokig csak ezeket lehet olvasni.

2023. jún. 8. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Persze, valójában csak a chadek trollkodnak két dugás között.
2023. jún. 8. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Jó részt pár ember trollkodik csak ezekkel a kérdésekkel. Bár egy másik kérdésnél ugyanezt írtam és le lettem pontozva, mert hogy ezek "normális" kérdések és hogy a trollok biztosan nem foglalkoznának ennyit a dologgal. Szerintem meg pont azért troll a troll mert ilyen baromságokkal hergeli a népet, ameddig tudja. Nem kell új témát kitalálni amíg lehet csámcsogni az "incel" dolgokon. Szóval ez véleményem szerint egy kiváló trollkodási felület.
2023. jún. 9. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy, az incel jelenség valós.

És amiért egy csávónak sikerül valahogy összekaparnia egy feleséget életében attól még láthatja, hogy a jó külsejű csávóknak halomra dugni a nőket gyerekjáték.

Tehát amiért nem vagy echte incel (mert volt dolgod 1-2-3 nővel) attól még lehetsz blackpill tudatú…

2023. jún. 9. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Verjem bele..
2023. jún. 18. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Az összeset 5-6 max 10 db beteg,szeretet hiányos,egészséges embereket gyűlölő,senkinek sem kellő femcel írogatja ki,amik alá egymásnak bekommentelnek és felpontozzák egymást,miközben másokat "ostoroznának". Kicsit sem beteges paraziták akik a saját mocskukat kenik másokra.
2023. jún. 18. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:
7) ne hari, de nekem te tűnsz csöppet feszültnek :D
2023. jún. 19. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!