Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan döntsem el, hogy mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsem el, hogy mi az én szintem? Mit tegyek, hogyha azok a fiúk nem jönnek be, akik nálam kezdeményeznek?

Figyelt kérdés

Nemsokára 20 éves leszek. Én votlam az a lány, akit még megd.gni se akartak a fiúk, tényleg mindenki számára offos voltam. Aztán életmódot váltottam, elkezdtem edzeni, és még bizony van hova fejlődni, de már elég látványos a változás. Az edzés önbizalmat és kiállást adott, elkezdtem olvasni is (verseket, az ilyen önismereti könyvek nem kötnek le, végig szenvedem őket, pedig rám férne).

Most már észre vesznek a fiúk, kapok bókot, amit eddig sohasem, és eleinte azt sem tudtam, hogy hogyan kellene kezelni. Csak az a baj, hogy nem azoktól a fiúktól, akiktől várom. Úgy nem akarok összejönni senkivel se, hogy nem szeretem, nem tetszik egy kicsit se. De sajnos csak az alsó rétegnek jövök be így is. Nemcsak külsőre, de Belsőre is.

Például: kockák, stalkerek, vagy ugyanazt mondják, amit én gondolok, hogx ezáltal szimpatikusnak tűnjenek, nincsenek céljaik, pedig nem lesznek azok, és nagyon átlátszó, a "tipikus jófiúk", akiktől a barátnőjük menekült, mert rájuk vetítették a kisebbségi komplexusukat, vagy egyéb gond van velük.

Most nekem akkor ők a szintem?

2023. aug. 8. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon fiatal vagy még, nem kell rohanni. Ismerkedj, barátkozz, nem kell belehajszolnod magad semmibe, főleg nem olyanba, amit nem akarsz. Jönni fog még jó pár fiú, aki tetszeni fog, ne aggódj. Haladj tovább az elkezdett úton és biztos, hogy találkozni fogsz valakivel, akivel kölcsönös lesz a dolog.
2023. aug. 8. 11:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg nem akarom siettetni, de már szexelnék😅 Meg évek óta nézem a nagy egymásra tálalásokat, aztán az én szerelmi életem meg nulla. Próbálom optimistán felfogni a dolgot, és még nem látom olyan vészesen a dolgot, hogy társkeresőre regisztráljak. 18 évesen volt egy olyan érzés, hogy na most mindennek vége, mert 20 lányból csak nekem nem volt még kapcsolatom. Most is szerintem egy ilyen van, hogy jaj 20 leszek. Meg mert tombolnak a hormonok, már 15-16 éves koromtól él bennem a vágy a szex iránt, és hát 5 év az nem kevés idő, hiába vagyok fiatal.
2023. aug. 8. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
A jó pasik nem fognak maguktól odajönni, anélkül, hogy valami jelét nem adtad a szimpátiádnak. De akkor is inkább csak akkor, ha valami egy körben mozogtok, és már közel kerültetek egymáshoz, pl. valami szakkör keretében. Csak úgy spontán odarohanni valakihez ismerkedés céljából szerintem béna. Kivéve, ha tényleg éppen meglátta álmai nőjét és nem akarja elszalasztani az egyetlen és soha meg nem ismétlődő alkalmat. De nekem pl. senki nem tudná beadni, hogy én vagyok az :D
2023. aug. 8. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

Ami vagy ahol vagy abban a kornyezetben vannak a hozzad valók es amik a te stilusod.

Pl drogosoknak a drogos közeg, bulisaknak a bulizósok, sportolóknak a konditeremben a sportoló csajok, es igy tovabb.

Hamarabb találod meg a te szinted a te köreidben.

2023. aug. 8. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Ismerkedj tovább mindenféle cél nélkül, direkt arról szól az ismerkedés.
2023. aug. 8. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Provokativ kerdes egy ferfitol. Jelentve!
2023. aug. 8. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!