Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hányszor kell beszélgetést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor kell beszélgetést kezdeményezni egy férfinak, mire a nő is kezdeményez?

Figyelt kérdés

Élőben találkoztunk először, azóta online írásban beszélünk.

Eddig minden beszélgetést (ez kb. 3 alkalmat jelent) én kezdeményeztem, de egyetlen alkalommal sem éreztem, hogy le akarna rázni. Összetett mondatokban fogalmaz, ha kérdezek általában nem 1-2 szóval válaszol, illetve visszakérdez.

2023. júl. 31. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

Embere válogatja.

Én próbára szoktam tenni az embereket.

Mi lesz ha másnap nem írok?

Mi lesz ha mondjuk 2 napig nem írok?

Ha pár próba után sem ír, de ha írok gyorsan és terjedelmesen válaszol, akkor esetleg meg is lehet kérdezni.

Vannak nők kik akarnak, de elvből nem írnak, vannak akiknél van valamilyen határ, ameddig várnak ezzel (ez mindenkinél más), stb.

Szóval kérdezz és megtudod ha nem keres egy idő után.

2023. júl. 31. 18:10
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Hát van az a felfogás, hogy ha tényleg érdekled, ő is keres és egy jó darabig én is ehhez tartottam magam.

Aztán pár nőnél szóba került ez a téma (kolléganők, baràtok), többen is mondták, hogy ismerkedés szakaszban ők soha nem írtak rá a palikra, bármennyire tetszett nekik, és amelyik nőnek van tartása, azt "meg kell hódítani" és biztos nem fog futni férfi után. De amikor a férfi kereste őket, akkor amúgy nagyon beszédesek voltak.

Ezután lett nekem is az új felfogásom az, hogy ha amúgy nem 1 szavas mondatokban válaszol a nő, hanem teljesen kétoldalú a kommunikáció, akkor az ismerkedés szakaszban végig hajlandó vagyok kezdeményezni. Így utólag ha kitartóbb lettem volna lehet még korábban összejött volna pàr plusz randi... :D

Ezt nem mondom, hogy mindenkinél így van, de a környezetemben akik normális lányok mind ezt tanácsolták és amúgy jobban be is válik, mint mikor 5 beszélgetés kezdeményezés után meguntam, hogy ezt biztos nem érdeklem és továbbálltam a következőre. :D

2023. júl. 31. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem koptat le es bo beszeddel valaszol az mindenkepp jojel, en sem kezdemenyztem regen mert jolesett h a ferfi kezdemenyezett meghagytam neki a hoditas lehetoseget. Honapok elteltevel mar enis kezdemenyeztem vagy azert mert biztosnak ereztem vagy azert mert az o lelkesedese visszabb esett es kezembe kellett vennem a dolgokat xd
2023. júl. 31. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
majd kezdeményez miután a feleséged lesz.
2023. júl. 31. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Én nőként sokáig nem szoktam kezdeményezni. De én szinte azonnal, ha tudok, visszaírok. Ebből azért tudhatja, hogy várom, hogy írjon 😊

Szerintem a válaszokból lehet tudni, hogy mit akar egy nő.

2023. júl. 31. 18:27
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
A szabálykönyv szerint ötször.
2023. júl. 31. 18:28
 7/10 anonim ***** válasza:
En ugy vagyom vele, hogy mindig en kezdem a beszelgetest, es ha o igu gondolja, akkor majd kezd o. Nincs ilyen elvarasom a nok fele. Amugy meg jobb, ha az irkalas helyett inkabb telefonra valtotok. Bar en is utalom a telefonalast, de sokkal kozvetlenebb tole a kapcsolat, es ha heti 2x randiztok, akkor igazabol 2-3 este lesz csak a randik kozott, ennyit csak kibirsz, nem?
2023. júl. 31. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Nem keresem a férfiakat.

Persze már pár hónap együttlét után igen, de ismerkedés közben nem.

2023. júl. 31. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen szabály.

Viszont férfiként mondom, ha észreveszed, hogy mindig csak te kezdeményezel, te nyitsz a nő felé, akkor jobb levonni a következtetést.

Manapság azt csinálom, hogy nyilván én kezdeményezek, de ha a 2. randi után is csak akkor van beszélgetés/program, ha én felhozom, akkor leállok.

10 csajból 9-ről sosem hallok többet.

Arra semmi szükségem, hogy ellegyen velem, ha én keresem, akkor jó, ha nem keresem akkor is jó.

Azokkal akikkel értelmes kapcsolatom lett sosem volt kérdés, hogy kölcsönös az érdeklődés, arra meg már rájöttem az évek alatt, hogy olyan nő után kár futni, akinek nem természetes, hogy ő is felhív/rád ír/akár ajánl randi programot MAGÁTÓL.

2023. aug. 1. 08:55
 10/10 anonim ***** válasza:

#9-hez még hozzáfűzve:

Volt már csaj, akitől később megkaptam, hogy "ghostingolok", amikor 1 hónapnyi ismeretség, és 3-4 randi után nem kerestem, mondván, hogy mindig én kajtatok utána, nyilván nem közös az érdeklődés.

Pedig az nem ghostingolás, hogy 1 hónap után akár ő is felvehetné a telefont, rám írhatna, vagy megkérdezhetné, hogy nincs e kedvem elmenni enni valamit.

Aki meg ilyen játszmázós, jégkirálynős, "én nem keresem a férfiakat" csaj, azzal nem is bánom, ha nem lesz semmi. Abból a korból már régen kinőttem, hogy gyerekekkel kezdjek, felnőtt nő meg pontosan tudja, hogy egy kapcsolat kettőn áll.

2023. aug. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!