Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezhetem a kollégámnak, hogy tetszik nekem?
Menj el vele kávézni szünetben, majd mondd meg neki, hogy menjetek el munka után mégegy kávét meginni. Majd ott mondd el neki a gondolataidat.
Én nem szalasztanám el a lehetőséget:). (F!)
Szóval jelezni akarsz, hogy aztán Ő kezdeményezzen? Manapság már bármelyik fél kezdeményezhet, nincs abban semmi, ha a nő teszi ezt meg! Jelzés helyett inkább mondd el Neki nyíltan és egyértelműen a dolgot, akkor biztosan tudni fogja a szándékodat, mintsem hogy jelekkel húzod az időt, és vársz hogy észrevegye!
Ennyire be vagy ragadva egyoldalúan, hogy “a férfi dolga kezdeményezni”, vagy csak Te nem mered megtenni?
A közhiedelemmel ellentétben senki sem kódfejtő,tehát a kettesben történő időtöltésre történő invitálásnál nem igazán létezik egyértelműbb jel szerintem.
Mondjuk elhívod,hogy ebédeljetek együtt,igyatok meg egy kávét,kezdetben csak ilyen céges büfé szinten,aztán ha ilyen helyzetekben pozitívan reagál,lehet szintet lépni munkahelyen kívül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!