Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jelezhetem a kollégámna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezhetem a kollégámnak, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Az ilyen szokásos női jelekből, mint mosolygás, beszélgetés kezdeményezése és egyebek, nem valószínű, hogy észrevenné, mivel vannak más férfi kollégáim is, akikkel jóban vagyok és alapvetően mindenkivel kedves vagyok. Bókoljak neki, abból észreveszi?

2023. júl. 27. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
"Szia, tetszel külsőre, igyunk meg egy kávét és kíséreljünk meg komolyabban is megismerkedni, hátha valami jó is kisül belőle!"
2023. júl. 27. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Eljosz velem inni kávét, enni sütit, eljosz velem randira? ^^
2023. júl. 27. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Hát azért előbb mégiscsak próbáld megismerni, beszélgess vele, foglalt-e, van-e közös téma az időjáráson túl... és persze elejtheted, hogy keresed az igazit vagy ilyesmi. Ha lesz téma, adni fogja magát egy alkalom, amikor meghívhatod, mert úgyis mentek mittudomén kirándulni. Ha ezen se kap, akkor nagyon nem érdekled, viszont nem is gáz tovább együtt dolgozni.
2023. júl. 27. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Mondd el neki.
2023. júl. 27. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Menj el vele kávézni szünetben, majd mondd meg neki, hogy menjetek el munka után mégegy kávét meginni. Majd ott mondd el neki a gondolataidat.

Én nem szalasztanám el a lehetőséget:). (F!)

2023. júl. 27. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Szóval jelezni akarsz, hogy aztán Ő kezdeményezzen? Manapság már bármelyik fél kezdeményezhet, nincs abban semmi, ha a nő teszi ezt meg! Jelzés helyett inkább mondd el Neki nyíltan és egyértelműen a dolgot, akkor biztosan tudni fogja a szándékodat, mintsem hogy jelekkel húzod az időt, és vársz hogy észrevegye!

Ennyire be vagy ragadva egyoldalúan, hogy “a férfi dolga kezdeményezni”, vagy csak Te nem mered megtenni?

2023. júl. 27. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Mekkora a korkülönbség köztetek?
2023. júl. 28. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A közhiedelemmel ellentétben senki sem kódfejtő,tehát a kettesben történő időtöltésre történő invitálásnál nem igazán létezik egyértelműbb jel szerintem.

Mondjuk elhívod,hogy ebédeljetek együtt,igyatok meg egy kávét,kezdetben csak ilyen céges büfé szinten,aztán ha ilyen helyzetekben pozitívan reagál,lehet szintet lépni munkahelyen kívül is.

2023. júl. 28. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a legcélravezetőbb ha mondod neki hogy szívesen meginnál vele egy kávét.
2023. júl. 31. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!