Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy hazánkban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy hazánkban a magyar nőknek felejtősnek számít a magyar férfiak nagyrésze?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 10:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
55%

A férfiak tradicionálisabbak, a nők modernebbek. Aki kivétel, attól elnézést, és tisztelet, de a férfiak többsége azt keresi a nőben, amit az anyja adott neki meg az apjának. De a nők ennél többet akarnak.

Szerintem ez nem baj, csak tök szerencsétlen dolog, hogy mintha egy választó vonal lennénk. Balra nők, jobbra férfiak, és mindenki boldog lesz.

2023. aug. 8. 12:45
 22/36 anonim ***** válasza:

Szerinted a 10-es kérdésben hol van ilyen, hogy svéd nő, angol nő?

2023. aug. 8. 13:09
 23/36 anonim ***** válasza:
30%

15-ös voltam, a német nő szó is ott van: "mondjuk német, dán, svéd nő. "

Mielőtt okoskodsz.

De tudod mit, akkor legyen nyugati nő (és ebbe nem csak a nyugatra fekvő országban élők tartoznak, hanem tágabb értelemben a NEM kelet-európai). És legyenek a keleti nők, ebben van a kelet-európai, kínai is.

(Amúgy meg vicces, éltem két évet Shanghaiban, én ott "nyugati lány" voltam.)

2023. aug. 8. 13:13
 24/36 anonim ***** válasza:
69%

21

Mit kell ezen kifejteni? Ideböffentettél valamit, amit tényként kezelesz, ki tudja miért. Minden konkrétum mentes? Mire vársz az ilyen kérdésektől?

Szokásos incel hiszti.

Menj ki inkább az utcára, és akkor látod, hogy mindenféle emberke mennek párban.

2023. aug. 8. 13:17
 25/36 anonim ***** válasza:
62%

"Miért van az, hogy a portugál mosógépszerelők elsőszülött gyermekeinek 65%-a kambodzsai virágárusok gyermekeivel köt házasságot?"

Nagyjából ennyi értelme van a kérdésnek.

2023. aug. 8. 13:30
 26/36 anonim ***** válasza:
#12 vagyok. Én nő vagyok így férfiakkal ismerkedem. Fiatal is vagyok, könnyen alkalmazkodom és több nyelvet beszélek folyékonyan, nem gond a beilleszkedés Európán belül.
2023. aug. 8. 17:25
 27/36 anonim ***** válasza:
Ha egy magyar nőnek elég egy magyar férfi, akkor a többi a számára felejtős.
2023. aug. 9. 15:55
 28/36 anonim ***** válasza:
64%
Egyszerűen azért, mert a külföldi férfiak (érts: nyugat- vagy dél-európai, bár még a csehek és a lengyelek is) jobban néznek ki, mint a magyarok. Nincsenek elhízva, lestrapálva. Ennyi.
2023. aug. 11. 15:22
 29/36 anonim ***** válasza:
Több évtizede már hogy a magyar 30-on felüli férfiak nem adnak magukra. Ez már a 90-es években is masszívan így volt. Ha megnéztek pár random utcai fotót a 70-es évekből, látható, hogy akkor még jól néztek ki a férfiak. Valami történt időközben, és a mai férfiak nagyon nagy része, -szerintem a döntő többség -férfiatlan, pocakos, rosszul öltözött... Bármikor megkülönböztetek egy magyar és egy nyugati férfit egymástól, 100 méter távolságból, hibátlanul. Egyszerűen nem lehet eltéveszteni, mert van ez a sajátságos nyámnyila kisugárzás, pocak, rossz testtartás, borzasztó ízlés kombináció. Nem tudom, miért lesz szinte minden magyar férfi ilyen ha eléri a 30-at... tisztelet a kivételnek természetesen, akik sajnos kevesen vannak.
2023. aug. 13. 16:17
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon nem így van. A magyar nők többségének még mindig magyar a párja. Akiknek meg nem, az 2 kategória:

1. Nem feltétlenül zárja ki a magyarokat, de van lehetősége külföldiekkel is ismerkedni, és épp egy külföldibe szeretett bele... ilyen van. Attól még nem magyargyűlölő vagy külföldiistenítő, hogy nem "magyar p...ba magyar f...t" elven működik. Pl. akik multinacionális környezetben dolgoznak, vagy kimennek Erasmussal, és beszélnek elég jól idegen nyelvet, velük simán megtörténhet, hogy épp egy külföldi van rájuk ilyen hatással. Van több kollégám is multiban, aki már volt tartós kapcsolatban külföldivel - van, akinek azóta magyar párja van, van, aki még mindig a külföldivel van

(de ilyen közegben is gyakoribb az, akinek a magyar a férje / párja

2. az a típus, aki nagyon megszívta a magyar férfiakkal... és kicsit felszínes módon nem azon gondolkodik el, hogy hogyan szűrjön a magyarok közül, hanem rögtön szélsőségekben gondolkodik, és úgy van vele, hogy minden magyar pasas disznó, a külföldiek biztos sokkal jobbak.

Pár jó tanács azért, hogy ne kerüljön vki rögtön egy kalap alá a "fujj, tipikus magyar pasi" kategóriába rakott hímnemű egyedekkel:

- legyen magára igényes (bizony sok magyar férfi, főleg az idősebb korosztályban, van úgy vele, hogy igényesnek lenni b...s, a nő legyen tiptop, ő meg lehet akármilyen igénytelen, ha egy fokkal szebb az ördögnél... és aztán csodálkozik a sok rendezetlen testszőrzetű, burjánzó orrszőrű, összevissza öltözködő, teliszart Libero testalkatű, büdös szájú pasas, hogy a karcsú, csinos, fodrászolt hajú nőnek nem ő kell)

- ne legyem hímsoviniszta vagy olyan, aki a feminizmusból csak a neki tetsző dolgokat akarja kimazsolázni... "a nő csinálja a háztartási munka oroszlánrészét, amíg én sörözgetek a kanapén"-típusú viselkedéssel az élen, meg "az első randira sem vagyok hajlandó meghívni a nőt, mert egyenjogúság, de nincs az az isten, hogy én maradjak otthon a gyerekkel", a férfinak mindent is lehet, mert egy jó asszony mindent megbocsát attitűd (a nő fogadja el a megcsalást) stb.

2023. aug. 13. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!