Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy hazánkban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy hazánkban a magyar nőknek felejtősnek számít a magyar férfiak nagyrésze?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 10:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
11%

#10: Nem igaz, miért is? Mennyi magyar férfinak van külföldi barátnője, felesége. Kimennek külföldre és hiába vannak ott magyar nők is külföldiek mellett döntenek, amivel nincsen probléma, de akkor miért baj, hogy a magyar nők szintén külföldi férfiakkal vannak együtt?

Ne legyen mar kettős mérce, jó?

Némely magyar férfi szerint a magyar nők aranyásók, buták, csúnyák és inkább külföldit keress, nemely magyar nő szerint a magyar férfiak ostobák, lusták és inkább külföldinek ad esélyt szintén... Miert haragszanak a férfiak, amikor ugyanazt teszik? :D

2023. aug. 8. 11:13
 12/36 anonim ***** válasza:
65%

Ez szerintem így nem igaz. Én azért nem annyira veszem komolyan őket, mert külföldön éltem és vissza tervezek menni hosszabb távra nemsokára és a kinti pasik nekem mind külsőre mind gondolkodásra, viselkedésre általánosságban jobban bejönnek.

Most, hogy hosszú idő után újra itt vagyok látom az erős kontrasztot.

De szerintem ez alapvetően a legtöbbekkel nincs így.

2023. aug. 8. 11:13
 13/36 anonim ***** válasza:
68%

"Van ,hogy nem is kell nyílvánosan muatkoznia feltölt magáról facebook társkeresőre vagy tinderre egy fotót, és egyből kivan beszélve mennyire szép."

És erről ő tehet? Vagy a nők? Kérdezed azon férfiakat, akik ezt teszik. A nők tehetnek arról, hogy vannak férfiak, akiknek kifejezetten a duci nők jönnek be?

Én is ismerek ilyent. Átlagos vagy sportos nő neki nem vonzó, csakis a ducik. És nem kövér, normál testalkatú férfi, aki még jól is néz kis és sikeres minden területen.

mellesleg a történelem folyamán nagyon sokszor ez volt preferált testalkat.

Viszont akik őket szeretik, azoknak meg a vékony nők esnek is a látószögükből. AKkor most kezdjek el én is hisztizni, mint vékony nő?

2023. aug. 8. 11:16
 14/36 anonim ***** válasza:
57%

12-es ,mert nem így van.

Vagy külföldi nő alatt mit értesz?

Naggyon ritka, amikor magyar férfihoz hozzámegy mondjuk német, dán, svéd nő. A magyar nekik az alja (nem férfiben, népben is).

Ez kb. olyan, hogy echte magyar lány sem megy hozzá mondjuk Romániából áttelepült ottani magyarhoz. De mondjuk egy nyugat-európaihoz igen.

2023. aug. 8. 11:29
 15/36 anonim ***** válasza:
80%
Számomra a férfiak nagy része felejtős, legyen az bármilyen nemzetiségű. Igen, válogatós vagyok, de az ember legyen is az, ha arról van szó kivel osztja meg az életét..
2023. aug. 8. 11:45
 16/36 anonim ***** válasza:
12%
Honnan veszed? Forrás? Statisztika?
2023. aug. 8. 11:51
 17/36 anonim ***** válasza:
53%

10#:

Miert svéd, angol nőket hozod fel mint példa, amikor amerikai, német, szlovák, orosz, kínai, spanyol stb nemzetiségű nők is léteznek?

Mindegy egyébként, nyugodtan legyen igazad, ez egy meddő "vita" semmi értelme, egyezzünk meg annyiban, hogy nem egyezünk meg, ha gondolod és kész. :DDD

Kérdező, hogy a kérdésre válaszoljak játszik benne szerepet, hogy sok nő az anyagi jólétet fontosnak tartja, amiben azért van logika, ráció hiába igazságtalan sok férfi szerint, mert ha az a nő gyereket szeretne és nem a legalja módon el, akkor gondolkodik, hogy kinek, milyen körülmények közzé szüljön. Azért nem mindegy, hogy egyszobásban toporognak, nincs pénz hónapról hónapra csak ha kölcsönkér, vagy nyugodtan megélnek mint az átlagos emberek. Sokat nyom a latba szintén, hogy milyen férfiról is van szó,érez-e iránta valamit, vagy a hányinger kerülgeti. De hát gondolom te neked se lenne kedved olyan nőhöz aki nem a eseted!

Azok a magyar nők akiknek nem okoz problémát a másfajta kultúra, mentalitás azok hajlamosabbak külföldinek lehetőséget adni, akik "régimódiak" a hasonló gondolkodást preferálják azok magyar férfit választanak. Ennyi, de hát ezt az attitűd nemcsak nőknél figyelhető meg, tehát nem érthető, hogy miért a nőkre összpontosít a kérdés.

2023. aug. 8. 11:52
 18/36 anonim ***** válasza:
58%
Magyar férfiak felfogása keleties, nőké nyugatias, így egyszerűen nem illünk össze.
2023. aug. 8. 12:12
 19/36 anonim ***** válasza:
29%
Ez már megint egy megfoghatatlan, kiböfögött kérdés.
2023. aug. 8. 12:34
 20/36 A kérdező kommentje:
19. Kifejtenéd?
2023. aug. 8. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!