Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekintik azt szent céljuknak a feministák, hogy minden férfi csak túlsúlyos nőkkel jöjjön össze?
Nem tudom, elég régóta gyakorizom már, de az évek alatt sose láttam olyat hogy akárki is próbálná mindenkire rátukmálni a túlsúlyos nőket.
Olyan kérdések alatt fordul elő ahol a kérdező maga is egy túlsúllyal kűzdő ember, de azon hisztizik hogy a 20 éves csinos, fiatal lányok nem akarnak szóba állni vele. Ilyen esetben elég evidens hogy több szerencséje lenne akkor ha a hozzá hasonló nőket keresné.
Fordított esetben is láttam már egyébként, hogy túlsúlyos nő sikertelen volt a sportos, vékony férfiaknál és azt tanácsolták neki hogy próbálkozzon szintén túlsúlyos férfiaknál. Ezek csak szimplán általános tanácsok, nem kell mindenbe belemagyarázni a feministákat, főleg akkor ha ott sincsenek.
#13:
A VS angyalok sem jók már, hiszen sokuk szerint már Palvin Barbara is öreg és kövér… Most mondd meg.🙄
Egyébként igen, azoknak a túlsúlyos, kopaszodó inceleknek szokták ezt ajánlani, akik azon dühöngenek, hogy a 18-20 éves, vékony, csinos lányok nem állnak velük szóba. Már hogy állnának…?
Szerintem valamit keversz.
A két dolognak semmi köze egymáshoz, én pl feminista nő vagyok, és kicsit az ajánlott súly alatt vagyok folyton, szóval kb az utolsó dolog amit akarnék az az hogy a párom túlsúlyos csajjal legyen. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!