Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy egy nagymamával randiztam és még folytatni is akarom?
Figyelt kérdés
48 éves a nő, de nagyon egyben van. Nagyon jól is éreztem magam vele és folytatnám. Ez mennyire beteg dolog? Nem tudtam hogy unokája is van, csak hogy gyereke. Amúgy mondta hogy nagyon helyes vagyok és tetszik neki a mosolyom.
Egyébként meg randik után mindig azért mérlegelni szoktam milyen volt (főleg korombeliekkel randiztam eddig), de most egyértelműen akarom a folytatást nincs is min gondolkodni.
De hát az én gyerekkoromban a nagymamák nem így néztek ki, sőt még az anyukák nagyrésze is sokkal rosszabbul. Visszagondolva a haverjaim anyjára vagy a tanáraimra stb.
30 F
2023. aug. 7. 20:06
12/12 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha most azt írjuk szégyelld el magad meg inkábbh hagyd a francba akkor nem találkozol vele?
Mit számít mások véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!