Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért furcsa ha nem titkolom, hogy nincs nő aki szóbaállna velem?
Pozitív, jó dumás 32 éves férfi vagyok, sajnos 165 cm, 65 kg, sportos. Arcom és az összkép nagyon ronda, sok évi visszajelzés ez a nőktől. Kaptam már női baráti tanácsot arról, hogy hiába eröltetem magam túl a sportolással, mert a nők az arcot és a magasságot nézik. Nem az úgynevezett szép nőknél szoktam bepróbálkozni amúgy, nálam a vidám kisugárzás ami sokat nyom a latba. Sokáig szégyelltem, hogy csak visszautasításban van részem, de már nem! Ha valaki kérdezi, akkor nem hazudozok, hanem megmondom, hogy hívok el randira nőket, de mindenki visszautasítja a meghívást. Azt se titkolom, hogy nem volt még barátnőm. Amúgy teljes életet élek, mert rengeteg barátom van, nagyon sok nő is, én vagyok a társaság mókamestere, mindenki kedvel.
Miért rökönyödnek meg az emberek, hogy ezt kimondom? Talán nincs szemük ha rám néznek?
20. Nem élek álomvilágban, nem azt mondtam, amit te leírtál.
Én annyit mondtam, hogy ronda/alacsony férfiak is élnek párkapcsolatban.
Slussz, passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!