Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért furcsa ha nem titkolom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furcsa ha nem titkolom, hogy nincs nő aki szóbaállna velem?

Figyelt kérdés

Pozitív, jó dumás 32 éves férfi vagyok, sajnos 165 cm, 65 kg, sportos. Arcom és az összkép nagyon ronda, sok évi visszajelzés ez a nőktől. Kaptam már női baráti tanácsot arról, hogy hiába eröltetem magam túl a sportolással, mert a nők az arcot és a magasságot nézik. Nem az úgynevezett szép nőknél szoktam bepróbálkozni amúgy, nálam a vidám kisugárzás ami sokat nyom a latba. Sokáig szégyelltem, hogy csak visszautasításban van részem, de már nem! Ha valaki kérdezi, akkor nem hazudozok, hanem megmondom, hogy hívok el randira nőket, de mindenki visszautasítja a meghívást. Azt se titkolom, hogy nem volt még barátnőm. Amúgy teljes életet élek, mert rengeteg barátom van, nagyon sok nő is, én vagyok a társaság mókamestere, mindenki kedvel.

Miért rökönyödnek meg az emberek, hogy ezt kimondom? Talán nincs szemük ha rám néznek?

2023. aug. 6. 22:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
165 centis csúnya férfinak nem a beszédén fog múlni, hogy lesz-e nő, aki vonzódik hozzá. Szopatjátok a kérdezőt, amikor azt írjátok a személyiségén múlik őnála, hogy talál-e nőt. Nem az ő hibája, nagyon szar genetikával született (arc, magasság), ami nem vonzó a nőknek. Nem ő tehet erről, de ez hogy mellé még azzal b*@szogatjátok, hogy biztos a személyiségével van gond (mert nem tudjátok elfogadni, hogy bőven léteznek olyan férfiak, akik őszintén egy nőnek sem tetszenek rajtuk kívül álló okok miatt) szerintem nem egy kedves dolog.
2023. aug. 7. 05:27
 12/21 anonim ***** válasza:
8%
Csak úgy csinálnak, mintha meglepődnének ezen, hogy ne bántsanak meg. Valójában mindenki tudja, hogy egy ilyen alacsony férfinak nem lehet párja.
2023. aug. 7. 08:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Azért, mert erre nem lehet mit mondani. Olyan mintha egy nő random azt mondaná neked, hogy minden csávó azért szakít vele, mert csálé a csöcse. Most erre mit mondasz? :D
2023. aug. 7. 10:18
 14/21 A kérdező kommentje:

Félre lettem értve. Magamtól nem mondom ezt senkinek! Nem panaszkodom soha! Csak amikor már bsztatnak ezzel, akkor kell mondani valamit. Pl csajok kérdezgetik, hogy -

miért nem találsz már egy hozzád való nőt?

-az milyen?

Erre semmi válasz persze. Aztán csak nem hagyják abba. Hetekig idegesítenek a témával. Akkor mondom meg.

2023. aug. 7. 10:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Milyen kapcsolatban vagy ezekkel a csajokkal?
2023. aug. 7. 10:24
 16/21 A kérdező kommentje:
Haverok, barátok, munkatársak, rokonok
2023. aug. 7. 13:40
 17/21 anonim ***** válasza:
90%

Hát elég udvariatlanok!

Mi közük hozzá? Hacsak nem az, hogy tudni akarják, egyedülálló vagy-e vagy hetero vagy-e.

De munkahelyen vagy más zárt közösségben ilyen kérdést feszegetni...!

Unintelligens.

2023. aug. 7. 13:57
 18/21 anonim ***** válasza:
"Haverok, barátok, munkatársak, rokonok" - Jó, hogy most így összeszedted őket - velük nem kell szóbaállni, ha ilyeneket kérdezgetnek.
2023. aug. 7. 18:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Én azért lepődnék meg (nem megrökönyödnék, nem ezt a szót használnám), mert ismertem már nem jóképű, alacsony (160-170cm) férfiakat és volt amelyiknek volt barátnője. Sőt volt, amelyik tetszett nekem csak én neki nem.

Meg egyébként is van egy csomó, szememben teljesen unattraktív ismerősöm, párkapcsolatban. Gondolok itt nem csak ezekre a töpszli férfiakra hanem mondjuk a 140 kilós nőkre, vagy azokra akiknek olyan fejük meg alakjuk van mint egy férfinak és mégis van párjuk.

Félreértés ne essék, én is szrul nézek ki természetesen. (Duci, férfias nő vagyok) Volt már 3, több éves párkapcsolatom.

Szóval na, én csak ebből indulnék ki.

2023. aug. 7. 18:37
 20/21 anonim ***** válasza:

19. Ne haragudj, de álomvilágban élsz, ha szerinted kizárólag csak külső vonzalom megléte esetén jönnek össze az emberek egymással. Nagyon gyakran előfordul, hogy 30 feletti stabilitásra vágyó nők összejönnek még szerintük sem jól kinéző férfival, akitől aztán anyagi/párkapcsolati stabilitást kapnak, az idejét/erejét fordítja rájuk, stb.

Az, hogy két ember kézen fogva sétál egymással az utcán, az nem azt jelenti, hogy a pár mindkét tagja vonzódik egymáshoz.

2023. aug. 7. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!