Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják hogy Budapesten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy Budapesten könnyebb csajozni mint vidéken, amikor brutálisan szar a nemek aránya?

Figyelt kérdés
Sok birka jön azzal, hogy bezzeg Budapesten könnyebb csajozni, MERT ott több a csaj! Ez aztán a remek érvelés. Nyilván numerikusan több nő van egy ekkora városban, de azzal a kutya sem számol ilyenkor hogy mennyi és milyen a férfi konkurencia? Mert nagyon nem mind1 ilyen fos arányok mellett ami Budapesten van, ahol ráadásul majd minden turista is férfi.
2023. aug. 6. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10. Persze, ezzel egyetértek. Én Szolnokról származom, de Szegedre költöztem. Na Szolnok pont ez, amit leírtál. Pedig papíron 70-80 ezres város az is. De ahhoz képest nincsenek fiatalok, nincsenek szórakozási lehetőségek, hétvégén is kihaltak az utcák, a néhány tucatnyi fiatal a 3-4 egymás mellett lévő belvárosi kocsmában vagy a Tisza partra kiülve piál és ennyi. Akiben egy picinél több ambíció van + nem a helyi gazdagok gyereke, az mindenki megy el innen fiatalon.
2023. aug. 6. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Azt bírom, hogy ha vidékről van szó egyből Szegeddel jönnek, hogy de hát Szegeden is sok lehetőség van. Most kitapintottad Budapest utáni legnagyobb települést, kösz.
2023. aug. 6. 21:28
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Szegeddel jövök, mert én ott élek. Mucsán nem tudom mi a helyzet.

De most a csajozásról beszélünk vagy általában? Mert azért az egyetemvárosokban lehet csajozni bőven. Szeged, Pécs, Debrecen, Eger, stb. Ahová jönnek fiatal csajok az egyetemre, ott lehet csajozni.

2023. aug. 6. 21:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Debrecen a második, ha jól tudom, de nem ez a lényeg.

Még ezek a városok se vonzanak annyi embert, nincs annyi kultúrális esemény, nincs annyi szórakozási lehetőség, mint Bp-en. Magyarországon szinte mindennek a főváros a központja.

Ismeredni, ahogy a nevében is benne van, olyannal tudsz, akit nem ismersz. Erre meg ott van több lehetőség, ahol több potenciális partner van.

Ettől függetlenül még nem láttam olyan pici, eldugott falut, ahol senki se talált párt. Tehát ismerkedni mindenhol lehet, csak nem mindenhol leszel egyformán sikeres.

Ha belegondolok, falun sok esetben csak az elég, hogy felhívd magadra a figyelmet, ha idegen vagy.

2023. aug. 6. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!