Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire reális feleség+gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire reális feleség+gyerek ilyen lakhatási körülmények mellett?

Figyelt kérdés

Közös családi ház a szülőkkel, de van saját rész benne mindennel (fürdőszoba, nappali, hálószoba, WC, konyha) egyedül mosógép nincs az csak a szülőknél van.

A saját részre házon belül nem lehet bemenni, de a kert közös és onnan át lehet menni.

A cél: itt maradni és itt alapítani családot, feleség +gyerek.

Mennyire reális?

2023. aug. 6. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

"Szóval ne csodálkozz ha enyhén szólva nem a nők krémje fog erre jelentkezni. Hanem mondjuk csak egy 40 éves molett."

1-es válaszoló vagyok, 38 éves, és molett. És soha nem költöznék olyan pasihoz, aki a szüleivel él. Mondjuk nem is aktuális a kérdés, mert van párom, de ezerszer inkább egyedül, mint egy ilyen megalázó helyzetben.

Ez nem pénzügyi tudatosság, hanem az önzés és a lúzerség sajátos keveréke.

2023. aug. 6. 17:10
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem egy 20 éves, naiv és buta kis csitri előbb megy bele egy ilyen helyzetbe, mint egy 40 éves nő, akinek már van élettapasztalata és önálló egzisztenciája. Nem azon múlik ez, hogy ki mennyire molett.
2023. aug. 6. 17:42
 13/17 anonim ***** válasza:
21%
12. Jó, de a kérdező is pont szerintem előbb fogadna el egy 20 éves nőt párjának (és a leendő gyerekei anyjának!), mint egy 40 évest. Meg úgy minden másik férfi is. Ki akarna 40 éves nőtől gyereket, akinek óriás eséllyel lesz beteg a gyereke csak simán a korából adódóan, ha van esélye egy 20 évestől is?
2023. aug. 6. 18:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez egy win-win szituáció. Megtalálja azt a nőt, akivel egymást keresik. Csak akkor ebben a szituban semmi keresnivalója egy 40 évesnek, mert se ő nem kéne a Kérdezőnek, se a Kérdező neki.
2023. aug. 6. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:

A gyerek fog aludni a hálóban es ti a nappaliban? Biztos jó ez igy? Lehet a házat bővíteni?

Vegyél mosógépet.

Az egész amúgy attol függ, milyenek a szüleid. Hagynanak titeket élni, vagy atmaszkalnának.

2023. aug. 7. 08:30
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
15. Én és a tesóm is 2 szobás lakásba születtünk a 90-es években. Aztán amikor kb. 6-8 évesek voltunk, akkor lett a szüleimnek annyi pénze, hogy 3 szobás lakásba költözzünk. Felnőttünk valahogy és nem ez határozta meg az életünket.
2023. aug. 7. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ez egy nagyon szegény országban szokás

mondjuk Kolumbia vagy Nigéria. Hogy igy generációk élnek együtt mert muszáj.

De magyar átlagban ebbe kb 1 nő sem fog belemenni.

Én már attól is megbolondulnék anyád - apád áthallja amikor AZT csináljátok.

Ez mennyire beteg már.

Van volt osztálytársamból cigány pár még azok is külön élnek. Pedig nem gazdagok.

2023. aug. 7. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!