Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai társkeresésben létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai társkeresésben létezik olyan hogy egy férfi utasít vissza egy nőt?

Figyelt kérdés
Tehát pl megvolt az első Tinder randi és a férfi írja hogy "nagyon kedves, udvarias lány vagy de nem állok készen egy komoly kapcsolatra"?
2023. aug. 5. 09:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
52%

egy ronda pasi igenis istenként tekint szinte bármilyen nőre szóval nekik nekünk ezt lehetetlen elképzelni.

Mondjuk én mióta prostizom egyre kevésbé vagyok oda értük könnyen lehet hogy én full ronda ként is vissza utasítanák 1-2 nőt az viszont biztos hogy nem alázkodom meg csak a szexért vagy azért hogy foghassam a nők táskáját.

Volt idő amikor egy tényleg ronda nőért is megettem volna mindent komolyan elég sok mindent csak hogy együtt legyünk és nem a szexre célzok,ma viszont ugyan úgy vagyok vele mint a hozzám hasonló ronda nők vagy igazából bárki csak olyan kell aki elfogad olyannak amilyen vagyok és tényleg tetszik ha nincs ilyen akkor egyedül vagy prosti és ennyi.

Jó párszor próbálkoztam itt állítólag ronda nőknél,mindig az lett a vége hogy jó pasi kell vagy minimum átlagos jó tulajdonságokkal te pedig nem vagy az esetem nem érsz semmit kb,ez akkor nagyon rossz volt most viszont már ne mis akarok barátnőd néha társ-keresőzök de beszélgetni sincs kedvem pláne ha max csak hülyítenek vagy kiöntik a szívüket és ennyi.Szóval azt is pár havonta használom 20 percet annyit se vagy max 1 elutasító üzenetig.

Én azt mondom el kell engedni a pasiknak azt hogy istenítsék a nőket ahogy a 17 es mondja ők is csak emberek és ennyi.

2023. aug. 5. 17:12
 22/23 anonim ***** válasza:
96%

Hány évesen jutottál el erre a szintre?

2023. aug. 5. 17:20
 23/23 anonim ***** válasza:
21 vagyok és 28
2023. aug. 6. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!