Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai társkeresésben létezik olyan hogy egy férfi utasít vissza egy nőt?
Igen. Gimis koromban több lány írt rám Facebook-on. Most hirtelen 4 jut eszembe. Ebből kettőt azonnal visszautasítottam, mert furák voltak. A másik kettő jófej volt, de külsőre nem jöttek be, így megpróbáltam barátkozni velük. Nem maradtunk sokáig barátok, mert ők többet akartak. Illetve a való életben is volt olyan, hogy egy barátom (lány) mondta, hogy tetszem neki, de nekem ő nem, így visszautasítottam. Vele barátok tudtunk maradni.
Most így elsőre ezek jutottak eszembe. Mondjuk tény, hogy elég sok olyan közösségbe jártam, ahol sokkal több lány volt, mint férfi, szóval a nagy számok törvénye alapján könnyebben találtam ilyen lányokat, mint valaki, aki csak férfiak között mozog.
gondolom olyan férfiként kérdezed ezt, aki nincs benne a felső 10-20%-ban, nem kezdeményezett még nálad nő, főleg nem annyi, hogy el kelljen küldened őket
ezért azt hiszed, hogy ilyen nem is létezik
és itt kell megkérdezned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!