Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik a facebookon ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik a facebookon ilyen biztonságos csoport nők számára?

Figyelt kérdés

Vannak ezek a nemzetközi facebook csoportok, hogy "Are we dating the same guy?" és egy adott városra vonatkozik.

Ezeknek a csoportoknak az a lényege, hogy csak lányok léphetnek be, és figyelmeztetni tudják egymást a gázos pasikra, akikkel ismerkedtek, randiztak, és rossz tapasztalatuk volt az illetővel. Így kiderülhet, hogy például a randipartnered még húsz másik lánnyal szórakozik, összevissza hazudozik, esetleg erőszakos, vagy családja van, vagy más baj van vele.

Van ennek budapesti megfelelője is, ehhez hasonló csoportot keresek. A budapestiben benne vagyok, és jó is lenne, csak elég hülyék az adminok, visszatartanak posztokat ok nélkül, azt viszont nem ellenőrzik rendesen, hogy kik lépnek be.

2023. máj. 6. 09:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A badoon is volt régen ilyen hogy nők beszélhetnek egymást közt a fent levő pasikrol titokban. Nem tudom hogy most van e
2023. máj. 6. 09:14
 2/14 anonim ***** válasza:
31%
Mi a neve a csoportnak? Kell!!😄
2023. máj. 6. 09:17
 3/14 A kérdező kommentje:
#2 banyek bele van írva a kérdésembe :D Are we dating the same guy, ez a neve.
2023. máj. 6. 09:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem. FB-n nincs biztonság.
2023. máj. 6. 09:35
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért akarnál olyan emberrel randizni, akivel kapcsolatban felmerül benned a gyanú, hogy másokkal is randizik?
2023. máj. 6. 09:55
 6/14 A kérdező kommentje:
#5 látom még nem sikerült felébredni, de jó reggelt :D
2023. máj. 6. 09:58
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Folytasd, hagy értsem meg. Vagy ha mindenki ezt csinálja, akkor én vagy nem akarnék senkivel ismerkedni, vagy az ilyen oldalaknak sincs értelme, mert úgy is mindenki ezt csinálja.
2023. máj. 6. 10:47
 8/14 anonim ***** válasza:
5,7 sok esz kell hozza, hogy megertsd miert akarja lecsekkoln… boldog naivitást!
2023. máj. 6. 10:53
 9/14 anonim ***** válasza:
8. Akiről azt feltételezed, hogy ezt csinálja, azzal minek randizol? Én ha valakiről ezt gondolnám, nem is ismerkednék vele. Mit nem lehet érteni azon, amit mondok? Vagy manapság már alap, hogy mindenkiről ezt kell feltételezni ismerkedéskor?
2023. máj. 6. 11:14
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 nem az a baj, hogy más lányokkal is randizik (kivéve persze, ha mindegyiknek az hazudja, hogy csak vele). Ezek a csoportok nem erre valók, de ezt le is írtam fent a kérdés alá, elolvashatod újra. Elég sok problémás pasit ki lehet így szűrni, és még időben kioffolni őket.
2023. máj. 6. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!