Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a facebookon ilyen biztonságos csoport nők számára?
Figyelt kérdés
Vannak ezek a nemzetközi facebook csoportok, hogy "Are we dating the same guy?" és egy adott városra vonatkozik.
Ezeknek a csoportoknak az a lényege, hogy csak lányok léphetnek be, és figyelmeztetni tudják egymást a gázos pasikra, akikkel ismerkedtek, randiztak, és rossz tapasztalatuk volt az illetővel. Így kiderülhet, hogy például a randipartnered még húsz másik lánnyal szórakozik, összevissza hazudozik, esetleg erőszakos, vagy családja van, vagy más baj van vele.
Van ennek budapesti megfelelője is, ehhez hasonló csoportot keresek. A budapestiben benne vagyok, és jó is lenne, csak elég hülyék az adminok, visszatartanak posztokat ok nélkül, azt viszont nem ellenőrzik rendesen, hogy kik lépnek be.
2023. máj. 6. 09:11
11/14 anonim válasza:
10. Már értem. És hogy lehet azt megúszni, hogy egy megszállott ex ne menjen fel egy ilyenre és feketítsen be szándékosan valakit hazugságokkal?
12/14 A kérdező kommentje:
#11 azt nem nagyon lehet nyilván kiszűrni, de ahogy belepörgettem a posztokba, nem is láttam szerencsére ilyen fröcsögést, elég kulturált a hangulat, meg azért a moderátorok is figyelik a gyanús posztokat.
2023. máj. 6. 12:00
13/14 diavolo002300 válasza:
Engem a férfi megfelelője érdekelne.
14/14 anonim válasza:
Nem csoport kell, hanem alacsonyabb elvárások a nők részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!