Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az elvárás egy nő külsejéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az elvárás egy nő külsejével szemben?

Figyelt kérdés
Hogy nézzen ki az a nő, akivel szívesen randiznátok? KG, cm-t is írjatok.

2023. aug. 4. 10:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%

160-170 cm

55-65 kg

Barna vagy fekete hosszú haj

2023. aug. 4. 10:45
 2/23 anonim ***** válasza:
87%

Legyen csinos, legyen jó ízlése az öltözködésben. Én jobban szeretem ha természetes a megjelenése (akár sima farmer+póló is)

Amúgy kb 150-170 cm között bármi. Inkább vékonyabb legyen, kg-t nem írnék, mert inkább az alak az érdekes.

Ezt a szót hogy "elvárás" nem szeretem, mert az összképet nézem, másrészt lehet hogy eleinte nem az esetem, és közben annyira megszeretem, hogy kuka az eredeti elképzelés. :) Voltam kifejezetten nagyon sovány lánnyal is (40kg). Nagyon megszerettem, abszolút nem zavart, sőt, átalakította az ideálképemet is, és nagyon tetszett. De ha hízott volna 15 kilót úgy is ugyanúgy szerettem volna.

2023. aug. 4. 10:53
 3/23 anonim ***** válasza:
16%
Ha női magazinokat, facebookot és reklámokat nézel, akkor lehet 80-100 kiló is, narancsbőrös, striás, úgyis "tökéletes" lesz.
2023. aug. 4. 11:00
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
Konkrét elvárásom nincs. Elég ha nem nagyon „mű”, és nem egészségtelen. Hogy bejön-e, azt meg csak ránézésre tudom eldönteni. :D
2023. aug. 4. 11:11
 5/23 anonim ***** válasza:
95%

Tök mindegy, nálam az összhatás ami számít, ha csak a külsöről van szó. Nem tom nő vagy férfi-e a kérdező, de igazából mindegy is, nem nagyon vágom miért számokban próbál gondolkodni, ha külsöről van szó. Én például már találkoztam a való életben is, illetve Tinderen is láttam olyan duci nőt, aki kegyetlenül bejött, rendesen begerjedtem rá kb.

Ugyanígy kis alacsony, vékonyka nőkből is vannak nagyon szépek és aranyosak is, akikkel nagyon szívesen mennék randizni.

Meg most őszintén mit vársz? Írjam azt inkább, hogy legyen 180 cm, 55-70 kg, szőke hosszú hajjal és kék szemmel? Ja meg smink se nagyon legyen rajta csak kevés, illetve sportos testalkata legyen és minimum átlagos vagy szép arc? Mármint nem mondom, hogy visszautasítanák egy ilyen lánnyal való randit, sőt, de nem csak ez az egy ami bejön, van középút. A belső is nagyon sokat számít egy randin, nem csak a kilók!

2023. aug. 4. 11:54
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szep bor es az apolt fogsor szinte az elsodleges. A szemeit nagyon megnezem egy lanynak, szeretem ha visszafogott termeszetes a kulseje. A hajszin meg teljesen mindegy imadom a barnakat szokeket is.
2023. aug. 4. 12:06
 7/23 anonim ***** válasza:
39%

Ha leülünk a haverokkal sörözni, és megkérdezem tőlük ezt, akkor 5db különböző értéket fogok hallani.

Van aki a magasat szereti, van aki az alacsonyat, lesz akinek inkább legyen bögyös-faros, a másiknak extra vékony kell.

Mégis, mi értelme ennek a kérdésnek? Minden férfi fog mondani neked két számot, ahányat kérdezel, annyi számpárod lesz

2023. aug. 4. 12:27
 8/23 anonim ***** válasza:
75%

- Van akinek jól áll a rövid haj van akinek szőrnyen...

- szóval egy hajjal passzolós kedves pofika :)

Magasság mindenkinél változhat, nálam 168+

Súly: hááát ez is mutatkozhat egyénileg az embereken, lőjjük be kb. 50-60 között.

2023. aug. 4. 13:22
 9/23 A kérdező kommentje:
168+ cm-es nő 50-60 kg között? Az igen! Anorexia forever.
2023. aug. 4. 13:23
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
Adjon magára, legyen igényes, valamint nekem nagyon fontos a stílusérzék. Ezen kívül (a szélsőségeket leszámítva) mindegy a testalkat,hajszín,szemszín, nyilván van egy ideálom de ez nem elvárás.
2023. aug. 4. 13:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!