Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem működik, hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működik, hogyha egy szinten vagyunk?

Figyelt kérdés

Már feladtam, hogy a normális emberekkel kezdjek, akiknek sose okozott problémát a pártalálás. Ismerkedtem több olyannal, aki hasonló szinten van, mint én: nem kellenek senkinek.

Nemhogy vonzalmat nem érzek, de késztetést se arra, hogy a randira kiöltözzek, megcsináljam, kivasaljam a hajam. Mindig én kérdezek, én hozok fel témákat, sok a kínos csönd, elég gáz az egész randi, majd randi után ír nekem egy litaniat, hogy mennyire jól érezte magát velem, és szeret engem. Próbálom a mondandómat hosszan kifejteni, rizsázni, hogy ne legyen kínos csönd, de még ez se menti a helyzetet. Harmadik, negyedik randi már kész kínszenvedés, bár oda csak kétszer jutottam el.

2023. aug. 2. 22:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Hogy nézel ki?
2023. aug. 3. 14:52
 22/29 anonim ***** válasza:

"Szerintem aki családot alapít, már jobb az élete. Megtapasztalhatta a szerelmet, a szülést, a gyerekvállalás szépségeit"

Itt a fléreértés a részedről.

Te most azt tervezed, hogy összejössz egy random akárkivel aki nem is vonzó számodra és úgy alapítasz családot.

Lesz családod? Igen.

MEgtapasztaltad a szerelmet? nem.

Gyerekvállalás szépségei? Hát ja, megtapasztalja. Egyedül, merthogy a párját nem fogja akarni maga körül..

És mi a gyermekvállalás, ha nem állandó lemondás?:D már megbocsáss, de nagoyn álomvilágban élsz. A gyerek születése annyit tesz, hogy legalább 5 évig nem leszel fókuszban a saját életedben.

Alacsony az önbecsülésed, igen. Ok okozat? és? számít? Nem. Ha alacosny az önbecsülésed, akkor az baj, akár oka van, akár nem. Nem okokat kell keresni, hanem megoldást. A megoldás pedig szakember, ennyi.

Mondjuk eleve rossz az a képlet, hogy mások visszajelzései alapján van vagy nincs önbecsülésed. Pont ez a lényege, hogy nem mások visszajelzésein múlik..

és ismétlem: Leírtad, hogy voltak siekres randijaid "normálisokkal" és sikertelenek a "nem normálisokkal". Akkor mégis mi a fsznak erölteted azt, hgoy utóbbival akarj összejönni?:D

2023. aug. 3. 16:51
 23/29 anonim ***** válasza:

Egyébként honnan jött egyáltalán a gondolat, hogy az a te szinted akivel még csak beszélgetni sem tudsz?:D

Azt, ha két ember egy szinten van pont az jelzi a legjobban, hogy egymásra tudnak hangolódni...

Miért van az a gyanúm, hogy te csak a szokásos "fordítsuk meg a nemeket a kérdésben, hogy kiderüljön, hogy a nőknek szoktak igazat adni" típusú provokátor vagy?:D

2023. aug. 3. 17:08
 24/29 A kérdező kommentje:

Nem fogok képet küldeni magamról.

Írtam, hogy a szerelemről már lemondtam. Pofára estem nem is egyszer.

Akinek van családja, már többje van, mint nekem.

Azért erőltetem, mert az utóbbiaknál van esélyem. Hiaba megyek el olyanokkal randizni, hogyha utána nem kérnek belőlem, "legyünkcsakbarátok", "bocsideazexemkell", "nemakarokpárkapcsolatot,aztánmármásikhétenmássalvan". Ezt eroltethetem, aztán a nagy számok törvénye alapján összejön nagynehezen egy, de mikor? Így is az önértékelésem a romokban van már.

2023. aug. 3. 21:45
 25/29 anonim ***** válasza:

Akkor tedd a boldogságodat az önértékelésed mellé és szenvedj egész életedben.

Ha ragaszkodsz ehhez, minek győzködjünk?

Arra viszont nem válaszoltál honnan jött az, hogy ezek lennének a te szinted. Mert az alapján amit leírtál, nem, nem ők a te szinted.

2023. aug. 3. 23:16
 26/29 A kérdező kommentje:

De válaszoltam. Csak náluk van esélyem. Mindig én kezdeményezek a normálisoknál, mert arra várhatok egy életen át, hogy más kezdeményezzen.

Pluszba még ott van annak a ténye is, hogy én is sikertelen vagyok, meg ők is. Ezért ők a szintem.

2023. aug. 4. 10:02
 27/29 anonim ***** válasza:

Aham... hát érdekes gondolatok.

1. Az, hogy neked kell kezdeményezned semmi tnem jelent. Hol baj ez? Nem az 1800as években vagyunk, hogy a nő nem kezdeményezhet. Kezdeményezz, ha tetszik valaki és abból lesz valami. Vagy ülj és várj, hgoy valaki odajöjjön hozzád és akkor nem történik semmi, csak ha szerencséd van.

De miért is akarná valaki a szerencsére bízni a saját boldogulását? A legtöbb ember szívesebben tesz érte. És 2023-ban eg ynőnek bizony megvan már a lehetősége tenni érte.

2. A szintedet nem az határozza meg, hogy hány kapcsolatod volt eddig.

Ha van egy férfi aki hetente más nővel volt, nincs érettségije, nem besézl nyelveket és a zsákfalut ahol lakik még sosem hagyta el, és egy nő, aki hetente más pasival volt, piacképes végzettsége van, világlátott, középvezetői pozícióban van és pl saját ingatlan esetén 80-100milliós tételekbne gondolkodik, akkor az ugyanaz a szint, mert mindkettőnek sok párja volt?

Hát nem.

A szintedet elsősorban az intellektuális, érzelmi és szociális helyzeted határozza meg, másodsorban pedig a társadalmi státusz (anyagi helyzet, végzettség, munkakör, származás....).

Persze, a szociális készségeket tudja jól mutatni az, hogy hány párkapcsolatod volt, de korántsem magától értetődő, hisz ez egés zsok faktoron múlik. Hidd el, az ember nem az alapján tesz ide vagy oda fejben, hogy hány kapcsolatod volt, hanem az alapján, hogy hogy viszonyulsz, hogy tudsz együttműködni emberekkel,

Ez határozza meg a szintedet.

2023. aug. 4. 10:22
 28/29 A kérdező kommentje:

1.sok férfi ezt gáznak gondolja, és rengetegszer kapom azt, hogy ha egy nő kezdeményezik, akkor az nyomulás. És akármikor én kezdemenyeztem, kevesebbet tett bele a másik fél a kapcsolatba, mert biztosnak vélte, hogy leszek neki, a kezébe adtam a döntést. Hiába van 2023.

2. De akinek csak egy volt, vagy egy se volt, folyton zátonyra fut minden próbálkozása, az egy elég alacsony szint. Akinek meg nem esik nehezére, az meg magas. Nekem nehezemre esik, csak kudarcom volt eddig. En lennék a magas szint, aki kell a normális férfiaknak? Hát nagyon nem.

2023. aug. 4. 11:23
 29/29 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy magas szinten vagy.

De azt is csak te állítod ennyire stabilan, hogy aki az exe után nyivákol az magas szint lenne...:D

Önmagában az, hogy el tudtok e beszélgetni jó jelzőfaktor arra, hogy van-e szintkülönbség vagy sem. Ugyanis két ember aki között nagy szintkülönbség van, nem tud zökkenőmentesen elbeszélgetni. Egyszerűen nincs miről, mert máshogy érzékelik a világot.

De ahogy gondolod, sajnáltasd magad és legyél passzív elszenvedője a saját életednek. Jó szórakozást hozzá.

2023. aug. 4. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!