Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem működik, hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működik, hogyha egy szinten vagyunk?

Figyelt kérdés

Már feladtam, hogy a normális emberekkel kezdjek, akiknek sose okozott problémát a pártalálás. Ismerkedtem több olyannal, aki hasonló szinten van, mint én: nem kellenek senkinek.

Nemhogy vonzalmat nem érzek, de késztetést se arra, hogy a randira kiöltözzek, megcsináljam, kivasaljam a hajam. Mindig én kérdezek, én hozok fel témákat, sok a kínos csönd, elég gáz az egész randi, majd randi után ír nekem egy litaniat, hogy mennyire jól érezte magát velem, és szeret engem. Próbálom a mondandómat hosszan kifejteni, rizsázni, hogy ne legyen kínos csönd, de még ez se menti a helyzetet. Harmadik, negyedik randi már kész kínszenvedés, bár oda csak kétszer jutottam el.

2023. aug. 2. 22:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?
2023. aug. 2. 22:17
 2/29 anonim ***** válasza:
96%
Azért nem működik, mert nincs érdeklődés, nincs vonzalom. Majd ha lesz, akkor működni fog legalább szexig eljutsz, de hogy párkapcsolat alakuljon ki, ahhoz sok minden kell ám...
2023. aug. 2. 22:23
 3/29 anonim ***** válasza:
57%

Akkor lehet hogy mégsem vagytok egy szinten, vagy mások az igényeitek.

Egyébként nem teljesen értem a kérdést, hogy pontosan most akkor te akarnád a dolgot, vagy pont hogy téged idegesít, hogy a másik nem beszél... ez nem teljesen világos.

Nekem attól lenne érdekes egy randi, ha elrepül az idő, mert sok témáról tudunk oldottan beszélgetni, de akár még merünk egymás szavába is vágni, ha olyan érdekes dolog van. Nyilván mondjuk ezt nem lehet eleinte elvárni, de voltam már így.

2023. aug. 2. 23:17
 4/29 A kérdező kommentje:

De vonzalmat valahogy ki kell csikarjak magamból, mert másoknál nincs esélyem. Voltam párszor a normálisakkal randin, és az teljesen más volt. A kezdeti izgulast hamar felváltották a storyzgatások, lelkesen meséltünk egymásnak, elég hamar lettek közös témák, végül 3 órával tovább maradtunk, mint ahogy terveztük, olyan jókat elbeszélgettünk. De abból nem lett semmi.

A magam fajtákkal, akik szintén nem találnak maguknak párt, sikertelenwk ilyen téren, azokkal nagyon nincs így. Nem tudják magukat úgy előadni, és ezáltal én is szorongok. De volt olyan, hogy rám tette a kezét a combomra, és kirázott a hideg.

2023. aug. 2. 23:52
 5/29 anonim ***** válasza:
91%

Ha volt sikeres randid "a normálisokkal" akkor abból miért nem lett semmi?

És... biztos, hogy az a megfelelő döntés, hogy ha jó kapcsolatot nem tudsz összehozni, akkor összehozol egy garantáltan rosszat? Mármint mi értelme olyannal próbálkozni, akivel már az elején is rosszul érzed magad?

2023. aug. 3. 00:41
 6/29 A kérdező kommentje:

Vagy visszament az exéhez, vagy hirtelen nem kellettem neki, vagy volt más is a képben, és akkor én mentem a kukába, mert több vasat tartott a tűzben.

Valamilyen kapcsolatot össze kell hozzak, ha még ebben az életben szeretnék családot. Már a szerelemről lemondtam, nálam az egy nem létező dolog, akibe én voltam szerelmes, annak nem kellettem. Belém csak az ilyenek. Mivel mást nem tudok a szintemre lehúzni, így nekem kell leereszkednem.

2023. aug. 3. 00:46
 7/29 anonim ***** válasza:
0%

Ha nő vagy;

Valószínűleg csak nem fogadod el a szintedet. És oylan pasit akarsz aki jobb férfiben mint te nőben.

Ha férfi vagy ;

Ki a ge.it érdekel? Boldog magányt.

2023. aug. 3. 06:23
 8/29 anonim ***** válasza:

Kérdező

És biztos, hogy egy rossz család jobb, mint a semmi? Biztos, hogy jó dolog minden reggel eg yolyan ember mellett ébredni, akihez már az elején sem vonzódtál, de az évek során nagy eséllyel csak nettó idegesítővé, zavaróvá vált? Biztos, hogy szeretnél egy ilyen emberrel szexuális életet élni? Biztos szeretnéd ennek az embernek a vonásait, tulajdonságait felfedezni a gyerekedben?

2023. aug. 3. 09:36
 9/29 A kérdező kommentje:

Nő vagyok. Elfogadtam a szintemet, de továbbra se fogok tudni vonzódni hozzájuk.

Nyilván nem, de el kell kezdeni valahol. Várhatok egy életen át arra, hogy egy normális pasinak valaha is kellhetek. Ezek szerint a szintem felett vannak a normális pasik, mert nem jött össze. Csak az ilyeneknek kellek. És nem lehetek egy életen át egyedül.

2023. aug. 3. 09:55
 10/29 anonim ***** válasza:

Hát ha neked jobb a rossz, mint a semleges, már no offense, de jó hülye vagy:D

Meg konkrétan leírtad, hogy jó randijaid voltak a "normálsi pasikkal" (akik amúgy visszamentek az exükhöz vagy több vasat tartottak a tűzbe... a normálisok...:D)

Azt senki nem mondta, hogy néhány próbálkozásból már egyből össze kell jönnie életed kapcsolatának.

Ez az egéz kérdés csak egy nyafogás a semmire..

2023. aug. 3. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!