Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy probléma, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy probléma, ha őszinte az ember?

Figyelt kérdés

Nem az első, második randin, de szeretem tisztázni az elvárásom. Miszerint nagyok a szexuális igényeim. Emiatt nem szeretnék komolyan belevágni egy kapcsolatba anélkül, hogy ezt letisztázzuk. Nem szeretnék senkit megcsalni, de az igényeimből sem adok le senki kedvéért. Napi, de legalább két naponta szükségem van a tartalmas szexre. Ezt majdnem mindenki soknak tartja a randipartnerek közül, és így már az elején megfeneklik a történet.

Ez ennyire nagy elvárás? 47F

2023. aug. 2. 16:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nekem valaki ismerkedési fázisban benyögi, hogy ő naponta, de nagyon max két naponta menetrendszerűen dugni akar, különben kvázi kénytelen megcsalni... nos abban a pillanatban fejezném be vele az ismerkedést. Nekem ez így roppant visszataszító lenne, független attól, h szeretek szexelni.
2023. aug. 2. 22:22
 22/27 A kérdező kommentje:

Felesleges álszenteskedni. Több hozzád hasonló nő is megjegyezte már a második randin, hogy Ő azt gondolta, az első szexel ér véget. Viszont a sokak által "elvárásnak" titulált tulajdonságom hallatán már nem akart tovább semmit. Akkor ki is keres dugó pajtit, amit itt sokan emlegetnek?

Természetes, hogy dugni bárkivel, bármikor lehet, de minőségi szexhez érzelem is társul. Minek elmelyíteni egy kapcsolatot, ha a későbbiekben csak az érzelem fog dominálni, mert libidóban egészen máshol helyezkedünk el a nővel.

2023. aug. 3. 05:46
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem sérelmezném ha ezt valaki közli a második randin.

Inkább az elején tisztázzuk mint később mikor már érzések is vannak esetleg.

Ettől függetlenül megköszönném az őszinteséget, felállnék és eljönnék, mert nekem egyrészt se ekkora étvágyam nincs, se kedvem hozzá hogy azon görcsöljek hogy ma fáradt voltam, nem tudtam vele szexelni, vajon húzza e a strigulakat, mikor fog megcsalni stb.

De biztos van olyan akinek ez így rendben van csak még nem találtad meg.

2023. aug. 3. 08:39
 24/27 anonim ***** válasza:
Én örülnék, ha mondanád egyből, mert nekem nem menne, minimum 48 órának el kell telnie, különben fáj a szex. De még az is kevés néha.
2023. aug. 3. 09:18
 25/27 anonim ***** válasza:

Szerintem diplomatikusabb és érettebb lenne a részedről az a megközelítés hogy nem te bemondod hogy mik a te “követeléseid” hanem finoman rákérdezel a randipartnerednél. Rákérdezel hogy nála ez hogy szokott működni, mik a tapasztalatai, neki hányszor kellemes. Miután őt “kinyitottad” te már mint férfi eltudod dönteni hogy összeilletek libidószinten vagy sem és akkor kommunikálod a te oldalad. Persze azt is normálisan és nem támadóan.

Így szerintem nagyobb sikereket fogsz elérni és egyszerűen kellemesebb és tiszteletteljesebb a beszélgetés.

30/N

2023. aug. 3. 10:12
 26/27 anonim ***** válasza:

Az őszinteséggel nincs baj, de nem egy kvázi idegennel....

Azt belekalkuláltad az elvárásodba, hogy a nők menstruálnak havonta és nemcsak 1 napot??? Akkor mindig meg fogod csalni a barátnőd, amikor megvan neki a havi baja???

2023. aug. 3. 17:20
 27/27 anonim ***** válasza:

Igen, mondjuk nem az volt a kérdés, hogy kinek mi a véleménye a kérdezőről 🤣. Direkt kiemelte, hogy nem ezzel kezd. Ha túl későn van valami kényes téma felhozva, akkor meg az lenne a baj.

Nyugodtan ide lehet venni egy csomó más témát is, a gyerekvállalástól kezdve, az anyagiakon át bármit. Valamikor ezeket tisztázni kell. Szerintem ha vkinek nulla az igénye a szexre, arról is valamikor beszélni kell. (és nem, nem mondta a kérdező hogy a legelején…)

Nem kell álszentnek lenni, mindenkinek vannak prioritásai. Abban teljesen egyetértek a kérdezővel, hogy ne húzza két ember egymás idejét, ha fontos dolgokban nagyon különböznek. Nem értem, hogy azért mert valaki nem tud azonosulni egy dologgal, azért miért kell rögtön a másiknak esni.

2023. aug. 3. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!