Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy probléma, ha őszinte az ember?
Nem az első, második randin, de szeretem tisztázni az elvárásom. Miszerint nagyok a szexuális igényeim. Emiatt nem szeretnék komolyan belevágni egy kapcsolatba anélkül, hogy ezt letisztázzuk. Nem szeretnék senkit megcsalni, de az igényeimből sem adok le senki kedvéért. Napi, de legalább két naponta szükségem van a tartalmas szexre. Ezt majdnem mindenki soknak tartja a randipartnerek közül, és így már az elején megfeneklik a történet.
Ez ennyire nagy elvárás? 47F
Szerintem senkit nem az őszinteséged zavar, hanem...
1.Amit mondasz
2.AHOGYAN mondod. Ez a kérdéseden is látszik.
Fején találtad a szöget.
Természetesen az ellentétek miatt.
Nem probléma, de ha valaki pár hét után nekiállna követelőzni h neki napi szex kell, biztos nem venném jónéven.
Akkora bunkó dolog szerintem, pláne egy nőnek ilyet mondani, döntsd el, hogy kapcsolatot, társat akarsz, vagy dugópajtit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!