Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy probléma, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy probléma, ha őszinte az ember?

Figyelt kérdés

Nem az első, második randin, de szeretem tisztázni az elvárásom. Miszerint nagyok a szexuális igényeim. Emiatt nem szeretnék komolyan belevágni egy kapcsolatba anélkül, hogy ezt letisztázzuk. Nem szeretnék senkit megcsalni, de az igényeimből sem adok le senki kedvéért. Napi, de legalább két naponta szükségem van a tartalmas szexre. Ezt majdnem mindenki soknak tartja a randipartnerek közül, és így már az elején megfeneklik a történet.

Ez ennyire nagy elvárás? 47F

2023. aug. 2. 16:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem senkit nem az őszinteséged zavar, hanem...

1.Amit mondasz

2.AHOGYAN mondod. Ez a kérdéseden is látszik.

2023. aug. 2. 16:59
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
Semmi baj az őszinteségeddel. Te is olyan párt keresel, aki nem csak kedvetlenül eldobja magát, nem?
2023. aug. 2. 17:02
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Hm, szerintem olyan nőket fogsz ki, akik nem bírnák az iramot hosszú távon és azt is gondolják, hogy teljesen kielégíteni nem is tudnának, kérdésnél mellettük mást. Én díjaznám az őszinteséget, de én se mennék bele, persze nem mindegy milyen módon közlöd a tényt veled kapcsolatban sem.
2023. aug. 2. 17:04
 4/27 A kérdező kommentje:

Fején találtad a szöget.

2023. aug. 2. 17:04
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Na hát akkor, mi a kérdés? Ha én elmondanám neked első randin, hogy alacsony a libidóm, csak sötétben paplan alatt, semmi orál, akkor az őszinteségem miatt hagynál ott? Vagy mert nem illünk össze?
2023. aug. 2. 17:07
 6/27 anonim ***** válasza:
95%
Ez fenyegetően hangzik, mintha menetrendszerűen kellene csinálni, így teljesen megölöd a vágyat.
2023. aug. 2. 17:19
 7/27 A kérdező kommentje:

Természetesen az ellentétek miatt.

2023. aug. 2. 17:20
 8/27 anonim ***** válasza:
95%
Mégis ki akarna olyan kapcsolatot, amelyben az a másik fél által rá osztott feladata, hogy x időközönként szexuálisan rendelkezésre álljon? Te lényegében egy használati tárgyat keresel magadnak, kérdező.
2023. aug. 2. 17:35
 9/27 anonim ***** válasza:
11%
A kétnaponta az soknak számít? Érdekes. És még a kérdező szégyellje magát. :D Ez normális dolog.
2023. aug. 2. 17:38
 10/27 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem probléma, de ha valaki pár hét után nekiállna követelőzni h neki napi szex kell, biztos nem venném jónéven.

Akkora bunkó dolog szerintem, pláne egy nőnek ilyet mondani, döntsd el, hogy kapcsolatot, társat akarsz, vagy dugópajtit.

2023. aug. 2. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!