Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vársz el egy nőtől?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 21:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Leginkább azt, hogy elfogadjon és szeressen...
2023. júl. 31. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Én is csak annyit, hogy elfogadjon és elmondhassam neki a vágyaim/érzéseim/a rossz dolgokat amik történtek velem.. és szeressen, megbízhassak benne.
2023. júl. 31. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Hogy a társam legyen és engedje meg, hogy megismerjem a szeretetnyelvét.
2023. júl. 31. 21:49
 4/13 anonim ***** válasza:
41%

-diploma

-pénzügyi intelligencia

-intelligencia

-velem azonos libidó és szexuális kultúra

-ne legyen trendi

-természetes gondolkodásmód

-hagyományok tisztelete

-családcentrikusság

-állatok szeretete

-igényes legyen önmagára/étkezés, sportosság

-talpraesettség

-káros szenvedélyektől mentes

-szélsőségektől mentes/feminizmus, politika, szivárványosság

-jó kommunikációs képesség

-kreativitás

-érzelmi fejlettség

Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.

2023. júl. 31. 21:51
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Az ég világon semmit.
2023. júl. 31. 21:52
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
4-es kicsit mint egy álláshirdetés elvárásai. De köszönjük, ez eddig a legrészletesebb. :)
2023. júl. 31. 21:55
 7/13 anonim ***** válasza:
38%
Domináns jellem, de lehessen azért vele szót érteni (egy nem domináns másik félnek is); érdeklődjön a világ dolgai felől; legyen humora is; szép láb.
2023. júl. 31. 22:08
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

"-hagyományok tisztelete

-családcentrikusság"

Értsük úgy, hogy szolgáljon ki, de azért karriert is építsen, dolgozzon? (diploma)

2023. júl. 31. 22:10
 9/13 anonim ***** válasza:
53%

8. Nem, ez a démon benned van. Én olyanokat soroltam fel, amit én is nyújtani tudok! Kapaszkodj meg, a hagyományok tisztelete és a családcentrikusság azt jelenti, hogy a nő és a férfi egymást kiegészítve, támogatva egy közös életet épít fel, majd azt óvja. Ide tartozik a gyereknevelés is.

A proli 21-ik századi bunkó paraszt stílus az se nem hagyomány, se nem családcentrikus. Bár ennél a rétegnél a hagyományok közé tartozik az egoizmus, az alkoholizmus, az agresszív stílus. Én nem így nőttem fel, közöm sem volt az ilyenekhez.

Hála Istennek a kis listám minden pontja kielégítésre került, boldog házasságban élünk. Egyébként ha semmi elvárásod nincs, akkor mi a célod? Ahogy esik úgy puffan? Ja, fogadjon el. Hatalmas elvárás. :) Egyébként erre nem lehet kapcsolatot építeni, de ez bőven látszik is a társadalmi zuhanórepülésen.

2023. júl. 31. 22:28
 10/13 anonim ***** válasza:
40%

8. Még valami! Nem kell kiszolgálni, de egy fazék étel elkészítésétől még senkinek sem esett le a gyűrű az újjáról. Főleg úgy mondom ezt, hogy én is bármikor megteszem. Úgy, hogy fő és másodállásban dolgozom, bónuszban még gyerekünk is van. Extraként meg 2X12 óra munka után még be is vásárolom az alapanyagokat. Sz*rul hangzik mi? A főzés után még otthon is tevékenykedem.

Ki kell hogy ábrándítsalak, de léteznek hozzám hasonló férfiak. Nem is kell hogy tetsszen mindenkinek az álláspontom, nekem ez külön megtiszteltetés, sőt, sosem akartam mindenkinek szimpatikus lenni! :)

2023. júl. 31. 22:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!