Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs facebookom sem tarskeresom es bulizni se jarok sosem lesz parkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Nem mondja nekem senki h ez csak igy megy. Mosolygos beszedes dolgozo no vagyok. Csak epp nincs facem de odalehet jonnni hozzam szemelyesen is akar munkahelyen vagy teloszamot vagy viber elerhetoseget elkerni Vagy csak facebook altal lehet ma már ismerkedni?

2023. júl. 31. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Van, találhatsz, de ha nincs rá lehetőség, nincs "hol" odamennie vagy írnia neked egy pasinak, csak öregekkel teli munkahely és társkereső is storno, buli is storno....

Akkor marad a bolt ahol vásárolsz maximum

2023. júl. 31. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem
2023. aug. 1. 02:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem le kellene fogynod normál súlyra, az lesz itt a gond.
2023. aug. 1. 05:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kover xd
2023. aug. 1. 09:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a baj
2023. aug. 1. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor még lehet úgy, hogy ismerősöknek és rokonoknak mondod, hogy párt keresel és ők próbálnak a szingli rokonaik vagy barátaik közül összehozni valakivel.

Vannak olyanok, akiknél ez is működik. Lehet, hogy nem a legjobban passzolnak, de mikor már nincs nagyon választék, talán jobb, mintha mindketten egyedül maradtak volna.

2023. nov. 28. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!