Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Randiznátok jó útra tért ex-incellel?
Én gyümölcslé enthusiast vagyok. De azt hiszem a smoothie enthusiast jobban hangzik.
Vagy smoothie addict.
Kérdező ez függ attól, mennyire domináns az arcfelépítésed.
Ezt lehet fejszőrzettel valamelyest fokozni vagy tompítani.
Nekem azt mondják, hogy nagyon rövidre nyírt hajjal komolyabban vehető, kissé gengszteres a fejem.
Hosszabb hajjal meg kisgyerek fejek van.
És tényleg, amikor rövidebb a hajam mindig komolyabban vesznek, ritkábban ugratnak, együttműködőbbek.
Az emberek ilyen felszínes szharok már, ez van. El kell fogadni.
A nők meg hát, tudományosan bizonyított, hogy számukra fontos a pasi szocio-gazdasági státusza ezért minél fennebb vagy ilyen téren annál több érdeklődés fog érni téged.
Szomorú tudom, mert kisgyerek korunkban azt tanították nekünk, hogy a nők érzelmes, gyengéd teremtések, igazságosak és szeretők.
Sajnos ez kamu, a nők valós természetes sokkal pragmatikusabb. Persze miután cselekszenek utólag megracionalizálják valami erkölcsös magyarázattal, de azt kell tekinteni amit tesznek nem amit mondanak.
Nyilván a külső is tud sokat javítani a szocio-gazdasági státuszodon ahogy a pénz és karrier is.
Ha a fejed nem jó lehet nem lesznek sosem top insta macáid, de mindenképp több érdeklődést, esélyt fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!