Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Ti randiznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti randiznátok olyan férfival, akinek egy lába hiányzik?

Figyelt kérdés
Műlába van, tud autót vezetni, dolgozik és jó pénzt keres, egy balesetben vesztette el a lábát.

2023. jún. 13. 15:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Ha van még kettő 😉
2023. jún. 13. 15:46
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Én randiznék vele, ha amúgy tetszene.
2023. jún. 13. 15:50
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Igen.
2023. jún. 13. 15:55
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Igen.
2023. jún. 13. 16:12
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Persze ha már előtte a barátom lett volna és közben történik a baleset, akkor emiatt nem dobnám.
2023. jún. 13. 16:14
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Nem.
2023. jún. 13. 16:19
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem lenne kizáró ok.
2023. jún. 13. 16:40
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem ezen múlna
2023. jún. 13. 17:05
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem, én az ilyen dolgoktól fizikailag rosszul vagyok. Érzem, ahogy leesik a vérnyomásom, és szakadozik a kép. Nem tudom, lehet a hipochondria miatt, de tévében sem tudom nézni, mert olyan, mintha mellkason ütnének.
2023. jún. 13. 17:25
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanúgy, mint a 9-es. Nem ilyen drasztikusan (bocsi, 9-es), de ugyanúgy leesik a vérnyomásom nekem is. Valószínű, hogy érzékenyítve sem voltam a témával kapcsolatban sosem, mert rendre úgy érzem, hogy meg kell bámulnom, "tanulmányoznom" az ilyen sorsú embereket. Gusztustalan dolog, így igyekszem nem csinálni. Aztán ott van bennem az is, az az iszonyat nagy félelem, hogy én vagy valamelyik szerettem így járunk. :( Meg még hozzácsapódik az is, hogy nem tudok empatikus lenni. Nem tudok erről beszélgetni, mert semmilyen módon nem találkoztam ezzel a jelenséggel, nem tudok részt venni a lelki oldalában. Mert hiába fogadta el és él teljeséletet, a mindennapok része ez a tény és igenis van lelki lenyomata. Nemtudom... Brutálisan szégyellem magamat emiatt, de egyszerűen nem menne. Sajnálom.
2023. jún. 13. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!