Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Ti randiznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti randiznátok olyan férfival, akinek egy lába hiányzik?

Figyelt kérdés
Műlába van, tud autót vezetni, dolgozik és jó pénzt keres, egy balesetben vesztette el a lábát.

2023. jún. 13. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom biztosra mondani, mert ruhában tuti nem zavarna, de szex közben, mikor az ember pucér... alapvetően a deform, vagy sérült/hiányzó végtag undort vált ki belőlem. Lehet, hogy az adott ember kapcsán el tudnám fogadni, ahogy az ember elfogad ezer másik hiányosságot is, de nem tudom biztosan.
2023. jún. 13. 18:46
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Belőlem is undort vált ki a hiányzó vègtag, nem tudnèk együtt lenni egy ilyen emberrel.
2023. jún. 13. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy zavarna. A barátom balesetben majdnem elvesztette a lábát, végleg sánta maradt. Így ismertem meg.
2023. jún. 13. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy minden tökéletesen passzolna, simán járnék vele.
2023. jún. 13. 21:00
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem aki egészséges testileg az nem tud osszejonni egy sérülttel,az persze más ha közben lesz az, de max annak kell aki cserébe mentálisan beteg vagy senki másnak nem kell.
2023. jún. 14. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!