Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti szeretitek a "milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti szeretitek a "milyen pasik jönnek be?" kérdést?

Figyelt kérdés

Én megmondom őszintén, nem. Társkeresőkön szokták feltenni és van egy olyan érzésem, hogy meg akarják úszni az ismerkedést. Le akarják rövidíteni az időt, gyorsan meg akarják tudni, hogy kaphatóak vagyunk e vagy sem. A másik meg, hogy azt akarják érezni, hogy az övék a döntés, ha valami olyat válaszolok erre, ami nem illik rájuk, akkor tiltanak egyből és ez nekik olyan, mintha ők irányítanának. De nem lehet ebből sehogy sem jól kijönni, mert ha meg megegyezik az ideálom velük, akkor egyből nyeregben érzik magukat és már úgy gondolnak rám, hogy megvagyok, mert nekem a barna haj tetszik, meg ha humoros valaki, és neki pont barna haja van és az anyukája szerint vicces, úgyhogy ez pipa, mehetünk is dugni (vagy összejöhetünk).

Ti mit gondoltok?

2023. júl. 30. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

6

Neked sem a pénzed miatt nincs nőd, hanem mert ostoba vagy és megkeseredett.

2023. júl. 30. 15:54
 12/14 anonim ***** válasza:
42%

11.

A megkeseredett jelzőt elfogadom, de az ostobával vitába szállnék, mert ez egész egyszerűen nem igaz.

Viszont az sajnos örök tény, hogy a világunk a gazdagok által a többi gazdagnak szánt világ. A szegényeknek nincs igazán helye a világban.

2023. júl. 30. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Nem szerettem. Nem egy konkrét típus fog meg. Nézhet ki akármilyen jól ha semmi olyan kisugárzása nincs.

Voltam csúnyább pasival is, maga az ember egybe fogott meg és imádtam.

N 30

2023. júl. 30. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Ismerkedés közben konkrétan én azért nem szeretem ezt a kérdést, mert a vannak sokan, akik sunyiságból kérdezik, hogy úgy viselkedjenek, ahogy szerintük nekem szimpatikus, csak azért, hogy bejussanak a bugyiba gyorsan. Én szeretem megismerni az illetőt, és magamnak leszűrni, hogy a saját, természetes viselkedése nekem szimpatikus-e vagy nem... de úgy, hogy a megoldóképlet egy részét megkapja az illető, ha jól tud hazudni, akkor be tusja magát egy ideig biztosítani, akkor is, ha a leírtaktól igazából olyan messze áll, mint Makó Jeruzsálemtől. A másik ok, ami miatt nem szeretem ezt a kérdést, hogy nyilván vannak olyan jellemzők, amik nekem fontosak ahhoz, hogy szimpatikus legyen vki, de ehhez még kell a szikra / kémia, kisugárzás is... és ha az illetőre jellemzők pl. azok az elvárások, amiket leírok, aztán mégsem vonz úgy, és nem akarok tőle semmit, akkor jön a duma, hogy "te is egy hazudós k...a vagy, akinek a bunkók jönnek be" és társai.
2023. aug. 1. 00:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!