Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti szeretitek a "milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti szeretitek a "milyen pasik jönnek be?" kérdést?

Figyelt kérdés

Én megmondom őszintén, nem. Társkeresőkön szokták feltenni és van egy olyan érzésem, hogy meg akarják úszni az ismerkedést. Le akarják rövidíteni az időt, gyorsan meg akarják tudni, hogy kaphatóak vagyunk e vagy sem. A másik meg, hogy azt akarják érezni, hogy az övék a döntés, ha valami olyat válaszolok erre, ami nem illik rájuk, akkor tiltanak egyből és ez nekik olyan, mintha ők irányítanának. De nem lehet ebből sehogy sem jól kijönni, mert ha meg megegyezik az ideálom velük, akkor egyből nyeregben érzik magukat és már úgy gondolnak rám, hogy megvagyok, mert nekem a barna haj tetszik, meg ha humoros valaki, és neki pont barna haja van és az anyukája szerint vicces, úgyhogy ez pipa, mehetünk is dugni (vagy összejöhetünk).

Ti mit gondoltok?

2023. júl. 30. 15:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd azt, hogy nincs zsánered, már volt ilyen, meg olyan kinézetű is, sokrétű, hogy ki és mivel fog meg.
2023. júl. 30. 15:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretem, mert nem tudok rá válaszolni. Nincs egy tipikus esetem, az exeim teljesen más megjelenésű férfiak voltak. Nekem egy összhatás, egy megjelenés tetszik meg, nem tudok egy típust leírni.
2023. júl. 30. 15:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem szeretem, mert habár van egy ideálom, az nem azt jelenti, hogy más típusú srácok nem jönnek be.
2023. júl. 30. 15:08
 4/14 anonim ***** válasza:
8%
Ez a kérdés hülyeség, mert elég pénzzel a ronda is "karakteressé" nemesül a legtöbb esetben.
2023. júl. 30. 15:11
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Elég ésszel meg intelligens is lehet az ember #4 (rohadt unalmas mindenhova a pÉnZt felböfögni🤡)
2023. júl. 30. 15:13
 6/14 anonim ***** válasza:
19%

5.

Az is unalmas, hogy a fű zöld, de attól még tény marad.

2023. júl. 30. 15:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Éljenek az összeesküvés-elméletek, meg a felesleges kattogások. Kár, hogy kinyír minden olyat, ami az érzelmekre hatna.
2023. júl. 30. 15:20
 8/14 anonim ***** válasza:
71%

Nem mert nem tudok erre válaszolni. Az összes exem teljesen máshogy nézett ki, inkább belsőre hasonlítottak.

De még mindig jobb mint a hány cms faka legyen, meg mennyit keressen kérdések... Azokat kitiltanám innen.

2023. júl. 30. 15:24
 9/14 Sunshinedoll ***** válasza:
73%
Nem, mert nekem elég low effort szagú az egész. "Mondd meg, milyen pasi legyek, hogy viselkedjek bő másfél hónapig, hogy a leggyorsabban ágyba vigyelek" típusú kérdés nekem.
2023. júl. 30. 15:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem. Nem pár könnyen megfogható paraméterek múlik, hogy ki jön be.
2023. júl. 30. 15:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!