Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők valójában félnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők valójában félnek a határozott incelektől?

Figyelt kérdés

Az incel nem kezd pincsi kutya módjára pitizni a csajoknak. Pontos, határozott elképzelése van arról, hogy milyen egy jó nő. Nem fogja azt hazudni egy elhízott, ezoterikus-mániás, 30 feletti irodai office ladynek, hogy gyönyörű, csak hogy p.ncit kapjon, hanem megmondja őszintén, hogy az ilyen nőknek csökken a sex market value-ja. És azt is elmondja határozottan, hogy milyen nőt tart jónőnek.

Valójában ez a határozottság riasztja el a tutyimutyi pasikhoz szokott nőket az incelektől?

2023. júl. 30. 12:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
És a te véleményed róluk befizeti a számláikat, vagy miért kéne érdekelje őket?
2023. júl. 30. 13:23
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

Tényleg szomorú kicsit, hogy nem látják az ilyenek a fától az erdőt.

De a lényeg az, hogy te hiába vagy "látszólag határozott", hiába mondod meg, hogy ki a jó nő, nincs jelentősége.

Azt sem mondom neked, hogy változz, mert pontosan tudom, és tudnia kéne mindenkinek, hogy az ilyen "incel" gondolkodás egy idő után annyira rögzül az ilyen emberekben, hogy sok eredmény már nem várható az alanytól.

Nem fogtok megváltozni, és egyébként a pszichológus sem fog tudni segíteni, mert egy pszichológus is úgy segít, hogy "csak" egy mankót ad, ahhoz, hogy járni tudjon az alany, de ha önmagától nem áll fel, és próbál meg járni, akkor veszett ügy. Reménytelen eset.

Én tanultam pszichológiát, pontosan tudom, hogy ez hogyan működik, és az a baj, hogy nagyon kevesen vannak, akik tisztában vannak vele, hogy ez a fajta gondolkodás honnan és miből ered. Mindenki csak a felszínt kapargatja, és mélyebben nem gondol bele, hogy az ilyen ember hogyan lett ilyen.

2023. júl. 30. 13:23
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

#12 "az a baj, hogy nagyon kevesen vannak, akik tisztában vannak vele, hogy ez a fajta gondolkodás honnan és miből ered. Mindenki csak a felszínt kapargatja, és mélyebben nem gondol bele, hogy az ilyen ember hogyan lett ilyen."

Én nő vagyok, nem incel, de kíváncsivá tettél. Ki tudnád fejteni a véleményed?

2023. júl. 30. 14:08
 14/21 anonim ***** válasza:
60%

Ne higgye itt senki, hogy én most az inceleket védtem az előbb a hozzászólásommal, gondolom ezért lettem lepontozva (12-es vagyok), mert burkoltan - szerintük - megvédtem őket. Nem. Csak azt mondom, hogy ne bántsák őket, mert mentálisan betegek ezek az emberek. Úgysem fognak tudni megváltozni, miért pazarolják az idejüket rájuk?

Fel sem fogják, hogy velük pontosan mi történik, hogy mi zajlik bennük, nem racionálisan állnak ehhez a dologhoz, ezért boldogtalanok.

Azt nem értem, hogy miért válaszolnak még mindig ezeknek az embereknek a kérdéseikre?

13-as, privátban leírhatom neked, hogy mi a véleményem, itt azért nem, mert ahogy látom sokan nem fogadják el, mert szerintük én megvédem őket, holott pont nem, csak én nekem realista hozzáállásom van a dolgokhoz, én nem látok pozitívan semmit, és nem látok negatívan semmit, én a talajon állok, a helyzetből indulok ki.

2023. júl. 30. 14:16
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Határozottság. Anyuci házában, apuci wifijére csatlakozva határozottkodik az internet semmitérő szegletében. :D
2023. júl. 30. 14:31
 16/21 Sunshinedoll ***** válasza:
79%

De most ettől én minek féljek? Én nem félek attól h van a földön ember, aki esetleg nem tart jónőnek, ez - számításba véve a szubjektivitást, preferenciát, illetve a statisztikát - elkerülhetetlen :D

Szerintem ez tipikusan a pasik félelme inkább, hogy nem "jut" nekik nő, vagy nem kellenek majd egy nőnek sem, csak valamiért ránk vetítitek ki.

2023. júl. 30. 14:45
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
14-el egyet értek. Én sem válaszolok már ezekre a kérdésekre. Tudom, hogy sokan unatkoznak és a gyakori meg ezeknek a kérdéseknek az olvasása szórakoztató lehet. Az alatta kialakuló "viták" is. Csak nekem ehhez már nincs kedvem az angyalföldi gyilkosság után. Az a pasi is rejtett incel volt. Aki nem csak kérdezett, de "cselekedett" is. És meghalt egy lány. A szülei meg sosem heverik ki. És ezen az se fog változtatni, ha az a véglény évtizedekre a börtönben rohad, átmegy rajta a fél börtön vagy állandóan az életéért kell majd rettegnie, ha fel nem akassza magát miután rájött, hogy az ő életének örökre vége. Ezek a beszűkült gondolkodású csávók szabadon mászkálnak köztünk. Az itteni kérdezők is potenciális bosszú állók, akár gyilkosok. További jó válaszolgatást nekik.
2023. júl. 30. 15:48
 18/21 anonim ***** válasza:
84%

"hanem megmondja őszintén, hogy az ilyen nőknek csökken a sex market value-ja. És azt is elmondja határozottan, hogy milyen nőt tart jónőnek."

És ezt mégis hogy kell elképzelni a gyakorlatban? Hol, milyen körülmények között megy oda random nőkhöz, hogy ezt közölje?

Miért gondolod, hogy egy nőnek félnie kell attól, hogy egy olyan férfi, aki nem érdekli, kritikát fogalmaz meg vele szemben? És hol érdekli szerinted, hogy egy számára érdektelen férfi milyen nőt tart jó nőnek?

2023. júl. 30. 17:09
 19/21 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest, hogy a nőciket nem érdekli az incelek véleménye, itt pörögtök ezerrel😂
2023. júl. 30. 18:00
 20/21 anonim ***** válasza:
86%

19

Kicsit sem érzed az iróniát abban, hogy pont a te kérdésed szól arról, hogy - legalábbis gondolatban - hogyan szólnál be olyan nőnek, akik (állítólag) nem érdekelnek az alacsony "szexpiaci értékük miatt", és nem tartod őket jó nőnek?

2023. júl. 30. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!