Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy kisnyugdíjas öregember vagyok a 16-25 közötti nők?
Mindenki elutasít a korom miatt! Kezdem unni.
47/F
Majd 50 évesen mi a frászt akarsz 16 éves, gimnazista lányoktól?? Undorító komolyan. De még a 25 is bőven necces. A 16 éves lazán lányod lehetne, de kis túlzással még a 25 is…
Nyilván csak a szokásos nagy korkülönbséges troll kérdés, de rád férne egy pszichológus.
Mert hozzájuk képest az vagy.
Én 31 vagyok, de még én sem állnék le ennyi idős fickóval, kva öreg vagy még hozzám is. Szerintem a 40 alattiakat hagyd békén.
"Mindenki elutasít a korom miatt!"
Mivel azt érzik, amit te éreznél, ha veled akarnának ismerkedni 69-78 éves nők.
Szívesen.
De mit unsz?! Ember, az apjuk lehetnél. Infantilis vagy, ezt kéne inkább belátnod. Bár nyilván nem fogod tudni belátni, és pont azért, mert infantilis vagy. Érted, egyikből következik a másik.
Értem én, hogy a korodbeli nők külsőleg már nem olyan feszesek és szépek, de ez van, ezt kell szeretni. Szerintem tegyél le róluk. A nem az nem.
Amikor egy akkor 45 éves nő próbálkozott nálam én is körbe röhögtem, akkor 32 évesen anyám lehetne.
LOL próbálkozz a 40-es nőknél ember.
Ha sikerülne összejönnöd egy 16 éves kislánnyal.
Csodálkoznák ha a rokonai vagy a szülei nem akarnának téged mondjuk úgy eltenni lábalól.
A pedofília itt nem elfogadott. Ezt csak úgy mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!